STUBLINA – Zajedničkim trudom i radom do novog uspešnog perioda

Od osnivanja kompanije i dobrih starih početaka, gde su merilo napretka predstavljale vrednosti kao što su upornost, doslednost i kvalitet, stigli smo zajedničkim trudom i radom do novog uspešnog perioda koji je pred nama.

U Novoj godini „Stublina” d.o.o. nastavlja sa poslovnim poduhvatima i želi svim postojećim i budućim kupcima i poslovnim partnerima naših proizvoda srećnu i uspešnu 2017. godinu.

Od septembra prošle godine, preduzeće „Stublina” d.o.o. je proširilo svoje proizvodne kapacitete, i postavilo u funkciju novoizgrađene poslovne objekte. Neprekidnim višegodišnjim ulaganjem u ljudske i materijalne resurse, napravili smo još jedan korak ka ispunjavanju naše vizije da na tržištu budemo među liderima u proizvodnji okova za aluminijumsku stolariju u regionu i šire.

preduzeće „Stublina” d.o.o. je proširilo svoje proizvodne kapacitete
Preduzeće „Stublina” d.o.o. je proširilo svoje proizvodne kapacitete

Novim proizvodnim kapacitetima i korišćenjem najsavremenijih tehnologija obezbedili smo potrebne uslove da u najkraćim vremenskim rokovima možemo da odgovorimo na još brojnije zahteve različitih tržišta, da ispunimo i nadmašimo potrebe i očekivanja naših kupaca i svih naših vernih saradnika po pitanju dizajna, izdržljivosti i tehničkih specifikacija, kao i pouzdanosti u upotrebi i dokazanoj isplativosti u uštedi energije kod korišćenja naših proizvoda.

Veliko nam je zadovoljstvo raditi sa ljudima koji su prepoznali kvalitet našeg proizvodnog programa, i odabrali da zajedničkim radom gradimo i održavamo partnerske odnose, uz dugogodišnje uzajamno poverenje i na obostranu korist.

Nastavićemo da organizujemo tradicionalne susrete sa našim vernim distributerima, kupcima i poslovnim partnerima, kao i da proširujemo proizvodni program prema zahtevima domaćeg i stranog tržišta, „Stublina” d.o.o. proizvodi zastupljeni su u preko 20 zemalja na 4 kontinenta i u skladu sa najvišim standardima.

I ove godine naša kompanija izlaže na 43. Međunarodnom sajmu građevinarstva (UFI)- SEEBBE od 19-23.4.2017. gde ćete imati prilike da na licu mesta vidite najnovije proizvode koji su specijalno pripremljeni za ovu priliku.


www.stublina.com

STUBLINA d.o.o.
34307 Stojnik, Aranđelovac, Srbija
T. +381 34 6707 160
F. +381 34 6707 476
E. office@stublina.com
W. www.stublina.com

Maloprodaja:
Višegradska 3, 11000 Beograd, Srbija
T. +381 11 3610 501