STUBLINA d.o.o. – Uspeh znači raditi najbolje što možemo sa onim što imamo

„Stublina“ je privatno preduzeće osnovano 1993. godine. Do danas je struktura kapitala ostala nepromenjena. Zahvaljujući definisanoj viziji da budemo prepoznatljivi po kvalitetu proizvoda, postali smo lideri na tržištu u proizvodji okova za aluminijumsku bravariju.

1995 godine, na porodičnom imanju, u adaptiranom i prilagođenom poljoprivrednom objektu, „Stublina“ započinje prvu proizvodnju nekih pozicija okova. Trebalo je imati hrabrosti, drskosti i u isto vreme ludosti, u to vreme razmišljati o otpočinjanju biznisa. Uzrečica „možemo to i mi“ bila je zvezda vodilja sve ove godine, i ljudi koji su zaista shvatili šta to znači, i bili požrtvovani za druge isto koliko i za sebe, su ostali da se razvijaju zajedno sa preduzećem koje su stvorili.

Stublina d.o.o. - Prvi proizvodni pogon izgrađen je 1997 godine.
Foto: Stublina d.o.o.

Prvi proizvodni pogon izgrađen je 1997 godine. Te godine počinje ozbiljnija proizvodnja u okviru koje ima više različitih tehnoloških celina. Odabrana strategija je obezbedila uspeh sa izrazitim rastom preduzeća. Da bi stekli, a zatim zadržali komparativnu prednost u odnosu na konkurenciju, promovisali smo stalno usavršavanje na radnom mestu. Na taj način smo značajno unapredili poslovanje, čime smo povećali vrednost poslovnog sistema. Novi proizvodno-poslovni pogon izgrađen je 2004 godine i ima ukupno 8450 m2.

Foto: Stublina d.o.o.
Foto: Stublina d.o.o.

Novi prostori pružaju mogućnosti savremene organizacije proizvodnje. Sa novim pogonima pojavljuju se novi izazovi i novi ciljevi. „Stublina“ danas gradi proizvodni i poslovni prostor sa preko 10.000 m2 kapaciteta, sa unapređenim poslovnim sistemom, najsavremenijom opremom i tehnologijom do vrhunskog kvaliteta.

Stublina d.o.o. - Novi prostori pružaju mogućnosti savremene organizacije proizvodnje
Foto: Stublina d.o.o.

Visok nivo performansi i sigurnosti (safety & performance), ispunjenje zahteva „komformnosti“ tokom upotrebe (bez buke, bez vibracija,..), dug vek ugrađenog okova, visoke estetske vrednosti, nezagađivanje životne okoline tokom upotrebe. „Stublina“ je svoje proizvode podigla na nivo svetskog kvaliteta primenom savremenih tehnologija. U pogledu kvaliteta i aktuelnog trenda, „Stublina“ nalazi inspiraciju u sve sofisticiranijim zahtevima korisnika sa jedne strane i u inovacijama razvojnog tima našeg preduzeća sa druge strane. Pouzdanost naših proizvoda ispitujemo na simulatorima eksploatacionih opterećenja, a njihov kvalitet potvrđuju brojni atesti merodavnih instituta.

„Stublina“ danas gradi proizvodni i poslovni prostor
Foto: Stublina d.o.o.


www.stublina.com

STUBLINA d.o.o.
34307 Stojnik, Aranđelovac, Srbija
T. +381 34 6707 160
F. +381 34 6707 476
E. office@stublina.com
W. www.stublina.com

Maloprodaja:
Višegradska 3, 11000 Beograd, Srbija
T. +381 11 3610 501