Neki od najboljih regionalnih stručnjaka na konferenciji Sfera 2019

Neki od najboljih regionalnih stručnjaka na konferenciji „Sfera 2019: Fasadni sistemi i ventilirajuće obloge“

VIII Međunarodna naučno stručna konferencija „Sfera 2019: Fasadni sistemi i ventilirajuće obloge“ okupit će neke od najboljih stručnjaka s područja regije. Tako će se svim učesnicima obratiti i održati predavanje:

  • van. prof. dr. Salihbegović Amira; Arhitektonski fakultet Sarajevo,
  • prof. Emeritus arhitekture Branislav Mitrović; Studio MITARH,
  • Igor Grozdanić i Sanja Galić Grozdanić; Studio NONSTOP,
  • Amir Vuk Zec; Studio Zec,
  • Nikola Novaković; Studio Enforma iz Crne Gore,
  • Vedran Pedišić iz Arhitektonskog ureda Sangrad, kao i mnogi drugi.

Konferencija će se održati 30. i 31.10.2019. godine u Sarajevu u Hotelu Hills. Učešće je besplatno, a prijaviti se možete putem web stranice: fasadnisistemi.sfera.ba

Na konferenciji se iznose noviteti, regulative i standardi u oblasti materijala za fasadne sisteme. Konferencija će na jednom mjestu okupiti struku i nauku, izlagače i predavače s područja regije, te ponuditi učesnicima mogućnost direktne komunikacije, uspostavljanja saradnje, te razmjenu znanja i iskustva, što je i krajnji cilj organizacije ovakvih manifestacija, ističu iz kompanije Sfera.

Konferenciju je podržalo više od dvadeset kompanija koje aktivno djeluju u ovom području, i svakako organizacija ovakvih događaja moguća je isključivo uz podršku realnog sektora.

Sponzori i partneri će putem prezentacija i izložbenog dijela ponuditi sve neophodne informacije, te predstaviti novitete i trendove u domenu fasadnih sistema i ventilirajućih obloga.

VIII Međunarodna naučno stručna konferencija ''Sfera 2019: Fasadni sistemi i ventilirajuće obloge''
VIII Međunarodna naučno stručna konferencija “Sfera 2019: Fasadni sistemi i ventilirajuće obloge“

Sponzori konferencije su: Sika BH, Knauf, RÖFIX, Terrasit Insulation, Krug d.o.o. i kompanija Rockwool, dok su partneri i izlagači kompanije: Baumit, Austrotherm, Eps Laštro, Tehnomarket, Bh Alumil, Valpaint, IGM Visoko, Knauf Insulation i Fibran, kompanija Kompozitni materijali, te Metal Tehnologija, Mališić Home & Decor, BSP International, Bio Plus, te kompanija Bis Tip sa brendom Lunos.

Drugi dan konferencije održat će se panel diskusija o temi konferenciji u kojoj aktivno učestvuju svi izlagači, predavači i gosti, a cjelokupan program pogledajte na linku: fasadnisistemi.sfera.ba/program

Organizator događaja je kompanija Sfera d.o.o. Mostar u saradnji sa Arhitektonskim fakultetom iz Sarajeva.

Sfera 2019 logo

T. +387 36 578 259
M. +387 66 589 305
konferencija@sfera.ba
www.fasadnisistemi.sfera.ba