REČ UREDNIKA: Rekordan broj klijenata i stranica vašeg omiljenog časopisa

Poštovani,

Prvo želim da vam se zahvalim na komplimentima koje ste nam uputili nakon izlaska prvog redizajniranog izdanja u ovoj godini. Hvala na lepim rečima, hvala što nas doživljavate kao jedan od najozbljnijih časopisa u celom regionu, kako po kvalitetu sadržaja, tako i po dizajnu i štampi samog izdanja. Rastemo iz broja u broj i iz godine u godinu, a sve to zahvaljujući vama koji nam ukazujete poverenje i samim tim nas gurate napred. Pohvale uvek prijaju, ali u isto vreme i obavezuju, pa smo se potrudili da u ovom broju prevaziđemo i vaša i naša očekivanja. Mi naš put krčimo delima, a ne rečima. Verujemo da je propaganda kratkog daha ukoliko nema potvrdu kroz kvalitet, a njome se samo obmanjuju oni koji su nama i našim kolegama ukazali poverenje prezentujući svoje proizvode kroz naše medije. Od nas nećete čuti da smo najbolji, ali zato je taj superlativ nešto što čujemo od vas kada rangirate naš rad. To nam je dovoljno. Da stanemo iza onoga što smo obećali i da unapređujemo ono što je već dobro da bude bolje. Hvala što to prepoznajete.

Sajamsko izdanje koje je ispred vas je oborilo nekoliko naših rekorda. Prvi put “Prozore&Vrata” štampamo na 148 strana ili 16 više od prethodnog izdanja. Broj klijenata koji podržavaju naš rad je takođe rekordan, pa nas je prvi put podržalo čak 45 klijenata. Rekli biste rezultat za respekt, ali ovde se ne radi samo o ciframa i činjenicama. Mislim da je ključna reč ENERGIJA, i to pozitivna. Odnos kakav imamo sa velikom većinom klijenata je najveće bogatstvo u ovom poslu. Cenim i poštujem energične ljude koji u svakoj sekundi daju celog sebe, bilo da se radi o poslu ili druženju, jer sam negde i ja takav. Na ulazu u jednu Nemačku firmu pročitao sam slogan: ”Kada se prestaneš boriti da budeš najbolji onda više nisi ni dobar u svom poslu”. Od reči do reči je tačno. Teško je biti najbolji u bilo kom poslu, ali je realno i prirodno da se svi trudimo, da se pozicioniramo veoma visoko-najviše moguće u delatnosti koju obavljamo. Većina mojih klijenata su borci i postižu sve bolje rezultate, kako u Srbiji tako i u inostranstvu i svi oni imaju taj pobednički gen. Samim tim i mene guraju stepenik po stepenik na mesto koje mi pripada. To je jedan od razloga zašto se uvek lepo osećam u radu sa njima i zato tvrdim da me je poznanstvo sa njima oplemenilo i učinilo boljim u poslu.

Časopis PROZORI&VRATA broj 24, maj 2018
Časopis PROZORI&VRATA broj 24, maj 2018

Energija koju jedni drugima prenosimo u svakodnevnom radu gura svakog od nas napred. Suština je biti dobar ili sve bolji, ali ne po cenu da omalovažavaš protivnika, već isključivo svojim kvalitetom. To je već viteštvo, a to ne mogu svi, ili nisu rođeni za to. Kako reče jedan od mojih klijenata: “Budi borac, ali borac graditelj, a ne rušitelj”. U ovoj rečenici je sazdana suština borbe, bilo ona u ringu ili na tržištu.

NOVO izdanje možete prelistati klikom na LINK

Sve je lakše, ne lako, već lakše kada imate tim. Tim koji nije iza vas, ni ispred vas, već uz vas. Ja imam tu sreću i njima dugujem veliku zahvalnost što kao i ja daju svoj maksimum u jednoj viteškoj borbi na tržištu. Naravno, i oni su blagosloveni poznanstvom i razmenom pozitivne energije sa našim klijentima koji svojom pozitivnom energijom i viteškim stavom istrajavaju i bivaju sve bolji.

Sadržaj časopisa je produkt maksimalnog zalaganja cele redakcije i verujem da ćete biti više nego zadovoljni. To je naše ogledalo. Dokazali smo da i od boljeg možemo još bolje. Čak i kada pomislimo “e ovo je vrh”, sledećim izdanjem iznenadimo sami sebe. Naša web platforma beleži, takođe, rast, pa nas sada dnevno čita nešto preko 2.000 posetioca, a mi se trudimo kvalitetom tekstova i praćenjem najnovijih svetskih trendova iz ove oblasti da učinimo boravak na našoj stranici što zanimljivijim. Obišli smo Tüyap – Sajam u Istanbulu, bili medijski sponzori manifestacije “Dan prozora” u Zagrebu, koju je organizovao IFT Rosenheim čiji smo medijski partneri i družili se sa našim klijentima na Sajmu u Nirnbergu. Bili smo na otvaranju jednog specifičnog Showroom-a kompanije STS KAN iz Jagodine. Reportaže sa ovih manifestacija možete čitati na stranicama novog izdanja.

Ispred nas je Sajam građevinarstva gde ćemo sedmi put za redom izlagati, družiti se sa vama i razmenjivati iskustva. Vidimo se na uobičajnom mestu od 18-21. aprila.
Čitamo se i dalje…

S poštovanjem
Predrag Rađen, urednik izdanja

Predrag Rađen potpis