Reč urednika: 12 godina časopisa „Prozori+Vrata”

Poštovani čitaoci,

Dok smo spremali ovo izdanje imali smo nekolicinu sastanaka sa našim klijentima, arhitektama i investitorima i tema je bila šta očekivati u 2024. godini kada je u pitanju građevinski sektor? Svakako da se kod nas neće preslikati značajno usporavanje tržišta kao što je to slučaj u nekim zemljama Evropske unije, jer, prema prvim pokazateljima posla ima za sve nas, a u kojoj meri, znaće se možda preciznije nakon prvog kvartala.

Uvek nas prvo izdanje časopisa „Prozori+Vrata“ u novoj godini podseti da smo iskusniji, pa se danas možemo pohvaliti da već punih 12 godina kreiramo jedan zanimljiv i edukativan sadržaj, dok uporedo radimo i na našoj web platformi na društvenim mrežama, gde nas samo na Instagramu prati 30.500 pratioca. Ponosni smo i na činjenicu što časopis „Prozori+Vrata” izlazi i u Hrvatskoj već devetu godinu za redom, gde uživamo zaista veliki respekt struke. Ovi jubileji nisu samo broj, već i simbol predanosti, kvaliteta i trajne posvećenosti našem poslu.

Tokom godina stvarali smo čvrste veze sa najozbiljnijim brendovima u oblasti prozora i vrata i na to smo izuzetno ponosni. Bez njihove podrške, kao i vaše vernosti, ne bismo bili tu gde jesmo danas. Stručna glasila su svuda u svetu jako respektovana, upravo od ljudi i kompanija iz branše jer promovišu struku, kvalitetne materijale i rešenja na jedan profesionalan i nepristrastan način.

U novom izdanju časopisa čeka vas izuzetno bogat i inspirativan sadržaj. Interesantni intervjui sa arhitektama koji otkrivaju njihove kreativne procese i vizije, kao i način na koji biraju stolariju za svoje projekte. Stručni tekstovi, kao i projekti naših kreativnih arhitekata, osim što su izuzetno informativni, pružaju i dozu inspiracije i edukacije, ukazujući na najnovije trendove i tehnologije u ovoj industriji.

Želimo najaviti i niz stručnih događaja na koje se pripremamo tokom narednih meseci. „Fensterbau Frontale“ sajam u Nürnbergu otvara vrata inovacija i trendova u našoj industriji, dok će Konferencija „Dan prozora 2024“ u Zagrebu okupiti stručnjake iz regiona kako bi podelili znanje i iskustva. Uz to, neizostavno je pomenuti i organizaciju naše prve konferencije „ArchyEnergy” u Novom Sadu, kao i naše prisustvo na Sajmu građevinarstva u Beogradu. Svi ovi događaji predstavljaju priliku za razmenu ideja, stvaranje poslovnih veza i praćenje najnovijih dostignuća u našoj industriji koja se sve brže razvija.

SVA PRETHODNA IZDANJA MOŽETE PRONAĆI NA JEDNOM MESTU – LINK!

Predrag Rađen, osnivač i urednik izdanja

Predrag Rađen potpis

Prethodni teksteHandle ConnectSense – drži prozor na oku
Sledeći tekstNovi GEALAN premium prag