STS KAN – PORODICA KAO LAJT MOTIV POSLOVANJA

Svaki posao, pogotovo onaj koji uspemo da unapredimo i s godinama proširimo, je borba. Ipak, svaka borba je vredna ako je za porodicu, ako sve što radiš nekome ostavljaš u amanet i ako je svaki tvoj uspeh i njihov. Tada, kada čovek radi za svoje potomke i ponosan je na svaki korak jer uspeh njegovog posla je nasleđe sledećih generacija. Kompanija kojoj je upravo porodica-lajt motiv, a koja je juče otvorila jedinstveni showroom u Srbiji, upravo se u svom radu i vodila gore pomenutim postulatima. Naime, STS KANBERA Group, obeležila je juče 20 godina uspešnog poslovanja i otvorila show room koje će posetioce podsetiti na ono najvažnije-dom i porodicu.

STS KAN

Na samom otvaranju vlasnik ove kompanije, Milovan Vidojević je upravo o ovom aspektu poslovanja i govorio:

“ Svi ovi uspesi o kojima sam govorio su nemerljivo mali u poređenju sa ličnim uspesima. Moj najveći uspeh su upravo moja deca, siguran da sam uspeo da motivišem i napravim prave lidere, u koje verujem više nego što sam i u sebe verovao nekada. Sa njima svakodnevno stižu nove ideje, novi poduhvati i postavljaju nam svima nove ideale. “

Showroom kompanije STS KAN otvoren je svečano, uz prisustvo političke elite grada Jagodine i više od 300 poslovnih partnera i prijatelja. Otvoren je simboličnim presecanjem vrpce od strane najmlađih iz porodice Vidojević koji su kao predstavnici 4. generacije nastavili, ono što su njihovi preci, nekada davno, započeli.

Četvrta generacija porodice Vidojević

Što se show room-a tiče, o samom konceptu i inspiraciji, za naš portal pričala je i Sanja Stanimirević, jedna od članica ženske uspešne sfere iz porodice Vidojević.

“Cela ideja ovog showrooma jeste da bude benefit naših kupaca, prvenstveno. A samim tim benefit end usera. Uglavnom su showromovi, koji su se do sada kod nas radili, hladni, imaju prozore i vrata i ništa drugo. Mi smo se, s druge strane, trudili, da probudimo emociju kod krajnjih kupaca. Da oni kada ovde dođu i kada stanu na ovaj deking na terasu da se prosto osete kao kod kuće. To jeste celokupna ideja svega ovoga. Naravno benefit toga je da krajni korisnik vidi kako će to sve na kraju izgledati, odnosno da se uveri da aluminijum nije tako hladan kao što može da se učini na prvi pogled.”

Foto: redakcija časopisa „Prozori&Vrata“

U ovom izložbenom prostoru moćićete da vidite od najprodavanijeg sistema 2200 serije, koja je ujedno i stvorila brend Elvial na Srpskom trzistu pa sve do najzahtevnijih i najluksuznijih sistemskih rešenja koja su poslednja reč dizajna, kvaliteta i tehničkih performansi. SISTEM ULAZNIH EXSLUZIVNIH VRATA 88i – savršen spoj dizajna i bezbednosti, SISTEM 6800 kliznih stena-savršen za velike otvore, novih FASADNIH REŠENJA koja omogućavaju zastakljivanje sa tri stakla, pa sve do SERIJE 6900 MINIMAL LOOK-a koju su posetioci na otvaranju imali prilike i premijerno da vide na ovom mestu.

Kompanija STS KAN je specijalizovana za prodaju aluminijumskih i PVC profila i svog pratećeg programa za vašu stolariju. Cilj firme je da kupcima obezbedi na jednom mestu kompletan materijal za izradu stolarije, po najpovoljnijim cenama. Sa doslednim i pouzdanim kvalitetom brendova. Svojom distribucijom, komercijalom i stalnim lagerom uspešno snabdevaju 3000 kupaca u svim gradovima Srbije. Ovlašćeni su uvoznici i distributeri za proizvode raznih brendova koji se bave proizvodnjom repromaterijala za stolariju, a od koji su najznačajni Elvial, Dobroplast, Stublina, Maco, Isoleader, Panadur.

Naša redakcija čestita kompaniji STS KAN dvadesetu godišnjicu poslovanja i pozdravlja njihov specifičan način prezentacije proizvoda realizovan u novootvorenom show room-u. Opširnije o istom imaćete priliku da čitate u najnovijem izdanju časopisa “Prozori&Vrata”.