48. Međunarodni sajam građevinarstva – Od vizije do ostvarenja

Na Beogradskom sajmu završen je najveći građevinski događaj u ovom delu Evrope – 48. Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE. Ovaj istaknuti događaj, ponovo je bio platforma za susret stručnjaka, kompanija i entuzijasta građevinske industrije, predstavljajući najnovije trendove, tehnologije i projekte.

Pod sloganom „Od vizije do ostvarenja”, u halama i na otvorenom prostoru, preko 500 izlagača iz 22 zemlje prikazali su inovacije i tehnološka dostignuća na polju savremenog i funkcionalnog pristupa gradnji, modele za opremanje prostora i postavljanje ekoloških standarda koji definišu novu, ekološku kulturu življenja. Sajam građevinarstva posetilo je 23.273 posetioca.

48. Međunarodni sajam građevinarstva – Od vizije do ostvarenja
48. Međunarodni sajam građevinarstva – Od vizije do ostvarenja

Sajamski program upotpunjen je i ove godine predstavljanjem profesionalaca iz industrije kamena, a paralelno sa Sajmom građevinarstva održao se 14. STONEEXPO Srbija, u organizaciji poslovnog udruženja za eksploataciju i preradu kamena „Kamen Srbije“, kao i WINDOSHOW BALKANS.

Organizovani nastup izlagača iz inostranstva doprineo je uspostavljanju brojnih poslovnih kontakata i saradnje. Na ovogodišnjem sajmu predstavljene su nacionalne izložbe Austrije, Češke Republike, Indije, Kine, Poljske, Turske, a organizovan nastup imale su kompanije iz Crne Gore i Republike Srpske (BiH) preko njihovih Privrednih komora.

Generalni sponzor manifestacije bila je kompanija “IGM Mladost” d.o.o. iz Leskovca.

48. Međunarodni sajam građevinarstva – Od vizije do ostvarenja
48. Međunarodni sajam građevinarstva – Od vizije do ostvarenja

Medijski partneri manifestacije bili su časopisi i portali: časopis Podovi, časopis Prozori i vrata, časopis Drvo tehnika, časopis Industrija, PROGradnja.hr, građevinarstvo,rs, GRENEF, Gradnja.rs, časopis Prostor, Krov.rs, revija Aluminijum PVC, daibau.rs, Front tv, Izolacija.rs, časopis Arhitekta, Click media.rs, Enterijer magazin, Ceramic focus magazin, digitalni magazin Svet građevine.

Veliko interesovanje vladalo je i od strane medija. Akreditovano je više od 100 novinara iz dnevnih i stručnih izdanja, kao i inostrani dopisnici.

Ovogodišnji Sajam građevinarstva potvrdio je da je građevinski sektor na putu napretka. Prezentacije, konferencije, nacionalne izložbe, stručna predavanja i prateći programi kreirali su idealni ambijent za premijerna predstavljanja inovacija iz građevinske oblasti u ovom delu Evrope.

SEEBBE Beogradski sajam

BEOGRADSKI SAJAM
Bulevar vojvode Mišića 14
11000 Beograd, Srbija
T. +381 11 2655 899
T. +381 11 2655 248
E. seebbe@sajam.rs
W. www.sajamgradjevine.rs