Informišite se i ostvarite nove kontakte na sajmu FENSTERBAU FRONTALE 2018!

Sa oko 800 izlagajućih kompanija koje će prikazati bogatstvo inovacija u sektoru prozora, vrata i fasada, FENSTERBAU FRONTALE od 21. do 24. marta 2018, i ovog puta, će predstaviti  pregled trenutnog tržišta. Dodatni programi, sa prezentacijama u hali 3A, po prvi put, omogućiće posetiocima uvid u nove informacije i priliku za učenje aktuelnih tema industrije. Voše detalja o svakom eventu možete pronaći na linku: www.frontale.de/en/events.

Svake dve godine, proizvođači prozora i fasada, stolari, arhitekte i dobavljači, okupljaju se u Nurembergu kako bi saznali sve o najnovijim profilima, strukturalnim elementima, staklu u arhitekturi, konstrukciji, sigurnosnim sistemima, mašinama, alatima i opremi… Ko je ko u ovoj industriji pokazaće se na FENSTERBAU FRONTALE sajmu, jer je on mesto broj 1. za okupljanje i predstavljanje inovacija profesionalaca iz struke. 2018. godine, sajam slavi 30 godina u Nurembergu.

Fensterbau Frontale sajam 2018
Foto: NürnbergMesse

Ali posetioci sajma neće samo otkrivati nove interesantne inovacije na većem broju izlagačkih štandova, već će imati prilike da posete različite programe. Na primer, več je poznato, isplati se posetiti FENSTERBAU FRONTALE FORUM sa LOUNGE i JobBoard sekcijama. Podijum u hali 3A će se fokusirati na trenutna pitanja u industriji, kao što je to digitalizacija fasada, automatizacija objekata i sigurnost. Eksperti će razmatrati ove teme u TED stilu prezentacija tokom čitavog sajma. Sve prezentacije će se prevoditi simultano na engleski jezik i moći će da se prate uživo preko lajv strima tokom sajma na linku www.frontale.de/en. LOUNGE deo je namenjen za opuštanje, dok deo JobBoard spaja poslodavce sa potencijalnim radnicima.

Takođe, organizovaće se ture sa specifičnom temom, po prvi put, koje uključuju automatizaciju objekata ili protivprovalnu zaštitu. Kako bi saznali tačan raspored, posetite www.frontale.de/en/guidedtours.

Fensterbau Frontale sajam 2018
Foto: NürnbergMesse

IT: „Pametne kuće…

… sa prozorima i vratima“ je tema ovogodišnje specijalne prezentacije, organizovane od strane ift Rosenheim institura i kompanije NürnbergMesse. Na izložbenom prostoru 1-515 u hali 1, posetioci mogu da nauče, preko primera koji uklučuju prozore, vrata, fasade i zaštitu od sunca, kako tehnologija može već danas da se primeni i kako zasebni ugradni elementi mogu da budu povezani i sinhronizovani. Akcione zone će demonstrirati kako da se postave senzori i kablovi, kako da se integrišu u jedan kontroler i kako se sve to integriše u jedan veći sistem.

Fensterbau Frontale sajam 2018
Foto: NürnbergMesse, ift Rosenheim

Crveni logo pokazaće Vam put:  Fokus na Architects’ Area

Crveni logo Architects’ Area pomoći će arhitektama u projektnim kompanijama da iskoriste sve prednosti namenjene njima tokom sajma. Na označenim izložbenim štandovima oni mogu dobiti specijalni promotivni materijal uz razgovor sa stručnim licima koji će odgovarati na njihova specifična pitanja vezana za prozore, vrata i fasade.

Fensterbau Frontale sajam 2018
Foto: NürnbergMesse

Virtuelna realnost: Nove mogućnosti za planiranje i prodaju

NürnbergMesse je postavio specijalnu zonu posvećenu aktuelnim temama virtuelne realnosti (VR). U hali 3A, štand 3A-112, izlagači i posetioci moći će da utonu u VR svet prozora. Najviše u segmentu konsultacija i fazama dizajniranja, VR može da otvori nove prodajne kanale. Nakon ovog pilot projekta, i njegovih rezultata NürnbergMesse planira da postane partner ovakvih događaja VR integracije  i u buduće.

Što se tiče redakcije časopisa “Prozori&Vrata” ni mi, kao ni do sada, ne propuštamo ovaj događaj. Kao vodeći u svom poslu u našoj regiji i netko ko prati trendove iz sveta prozora i vrata, izveštavaćemo vas o samom sajmu, izlagačima, porazgovarati sa proizvođačima stolarije i naravno, preneti vam utiske predstavnika naših kompanija koji će od 21. do 24. marta ove godine, biti na istom mestu kao mi, na Sajmu FENSTERBAU FRONTALE 2018. Vidimo se.

Vodič za fensterbau frontale

Informacije za izlagače i registracija
NürnbergMesse GmbH
T +49 911 86 06-89 25
F +49 911 86 06-12 00 24
frontale@nuernbergmesse.de
www.frontale.de