Prva žena na čelu Komore inženjera građevinarstva

Nina Dražin Lovrec, dipl.ing.građ., izabrana je za novu predsjednicu Hrvatske komore inženjera građevinarstva (HKIG) na konstituirajućoj Skupštini Komore u Opatiji u subotu, 10. studenog 2018.

Fokus četverogodišnjeg mandata Dražin Lovrec na čelu Komore (2018. do 2022.) bit će na osnaživanju pozicije graditeljske struke u Hrvatskoj i jačem zastupanju interesa više od 7.000 članova Komore. „Svim članovima ćemo osigurati konzultantsku podršku i proširiti opseg usluga koje Komora pruža članovima.“ ističe nova predsjednica Komore inženjera građevinarstva.

Nova predsjednica prva je žena na čelu Komore, a ima dugogodišnje iskustvo u struci. Svoju karijeru započela je u projektnom birou Međimurje inženjering u Čakovcu na poziciji projektantice konstrukcija, zadnjih deset godina radi u Institutu IGH kao ključni ekspert u Zavodu za stručni nadzor i vođenje projekata.

Dražin Lovrec, kao dio inženjerskog tima, dobila je dvije nagrade HKIG-a Kolos za izuzetna dostignuća u graditeljstvu, za projekte putničkog terminala Zračne luke Zagreb (2014.) i Arena centra u Zagrebu (2011.).

Nova predsjednica Komore dugo je godina aktivna u samoj Komori, te je predsjednica Područnog odbora Varaždin i dopredsjednica Društva građevinskih inženjera i tehničara Međimurja.

Diplomirala je na Građevinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i bila je dobitnica rektorove i dekanove nagrade.

Prethodni tekstSecuForte® – Jednostavno.Drugačije.Sigurnije.
Sledeći tekstReč urednika: Predstavljamo 26. broj časopisa PROZORI&VRATA