SecuForte® – Jednostavno.Drugačije.Sigurnije.

Sistemom SecuForte®, HOPPE nudi kompletno novi standard u protivprovalnoj zaštiti. Kada je prozor zatvoren ili otvoren na kip, ručka i četvrtasta brava su rasparene i brava je automatski zatvorena. Ovo je jedinstveni koncept koji štiti od otvaranja prozora spolja. Uz SecuForte® prozor se može otvoriti samo pritiskom ručke u pravcu rozete – pomeranje ručice spolja je gotovo nemoguće. Ovo čini prozor sa sistemom SecuForte® zaštićenim od pokušaja provale, probijanja staklene površine ili bušenja okvira ili,pak, bilo kakvog pomeranja prozora sa vanjske strane.

HOPPE
SecuForte®, HOPPE

Jednostavno.Drugačije.Sigurnije.

Prozorske drške sa sistemom SecuForte® ne daje potencijalnim provalnicima opciju u kojoj bi na bilo koji način manipulisali prozorom sve dok je ručka rasparena sa bravom. Provalnik koji ima nameru da uđe u vaš objekat spolja, može biti u mogućnosti da razbije sistem koristeći veliku silu, ali se bez obzira na to brava neće Prozor ne može biti otvoren stoga će pokušaj provale biti onemogućen. Na ova način SecuForte® štiti ne samo od otvaranje prozora spolja, već i od metoda bušenja rama koje bi trebalo da olakša ulazak uljezu.

Novi princip zaštite= novo aktiviranje ručice prozora

SecuForte® ručice se pomiču drugačije nego obično, ali je postupak i dalje jednostavan. Da biste otvorili prozor, drška se prvo gurne u smeru rozete. Ovo oslobađa zaključavanje i ručica se može okrenuti kao i obično. Prilikom zatvaranja ili otvaranja prozora na kip, ručica se zaključava i može se pomeriti samo ponovnim pritiskom na njega.

Savršeno se uklapa!

Patentirana VarioFit® tehnologija razvijena od strane kompanije HOPPE ima dubina ugradnje mosta do 10 mm. Drška na prozoru sa VarioFit® sistemom može zameniti čitav niz ručica prozora sa različitim dužinama fiksnih vretena, čime se znatno smanjuju troškovi skladištenja i rukovanja.

www.hoppe.com

HOPPE S.p.A.
Industriezone 1/5 – Eurocenter
I-39011 Lana (BZ)
M. +381 65 3349 281
E. predrag.veljovic@hoppe.com
W. www.hoppe.com