Poslovanje tvrtke GEALAN sukladno trenutnoj situaciji i COVID-19

Poštovani poslovni partneri,

u ovoj situaciji sa širenjem Corona virusa i mi smo prilagodili naš način rad ai poduzeli neke sigurnosne mjere.
Neke kolegice i kolege rade od doma. Tako će ostati dok se situacija ne smiri. Kako bismo smanjili rizik odlučili smo podijeliti naše kolege u skladištu u Zagrebu u dvije smjene. Vjerujemo da ovakav način rada neće usporiti isporuke. Ako bude teškoća prilagođavat ćemo se situaciji.

Bilo nam je teško organizirati prijevoz robe prema nama i prema kupcima ali za sada smo to dosta dobro riješili. Uspjeli smo isporučiti robu prema svim kupcima i isto tako dobili smo robu od naših dobavljača koju smo očekivali. Stalno smo u vezi s našim prijevoznicima. Oni su prilagodili svoj način rada novonastalim uvjetima i za sada isporuke iz Njemačke stižu do nas bez većih problema.

Robe na skladištu imamo a ista je situacija i u skladištu naše matične kuće u Tanni. Proizvodnja radi normalno, trenutno nema zaraženih a sve teškoće koje se dese rješavaju se relativno brzo.

U ovom trenutku mi smo u mogućnosti isporučivati robu našim kupcima. Ako dođe do manjih kašnjenja ili nepotpunih isporuka molimo Vas za razumijevanje, ne ovise sve stvari samo o nama. Mi ćemo uvijek nastojati isporučivati sve i na vrijeme.

Stalno pratimo razvoj situacije i prilagođavamo naš način rada. Pri tome činimo sve što je u našoj moći da se ponašamo odgovorno prema sebi i drugima te tako doprinesemo sprječavanju širenja virusa.
Uz nadu da će se ova situacija što prije smiriti srdačno Vas pozdravljamo.

Vaš GEALAN tim

Gealan

GEALAN d.o.o. – predstavništvo za Hrvatsku
Omladinska 11, Žerjavinec 10360 Sesvete, Hrvatska
T: +385 1 2040 670
F: +385 1 2040 679
E. info@gealan.hr
W. www.gealan.hr