PRESS GLASS – Imamo sve više stakala sa zvučnom izolacijom u ponudi

Katalog IZO stakala sa zvučnom izolacijom koja nudimo sadrži već 78 vrsta stakala. U zadnje vrijeme smo povećali ponudu za slojevito staklo 8/20/10,8 (VSG 55.2) Argon, čija zvučna izolacija iskazana index-om Rw iznosi 42 dB. Spektralne korekcijske vrednosti C i Ctr iznose -2 i -5 dB.

Izolacijska svojstva našeg novog slojevitog stakla su potvrđena laboratorijskim ispitivanjem i merenjem. Staklo ima i certifikat o zvučnoj izolaciji.

Slojevito staklo koje smo dodali u naš katalog je bilo ispitano ne samo za potvrdu ispunjenosti uslova evropskih i međunarodnih standarda (EN ISO), već i obzirom na važeće standarde u Sjedinjenim Američkim Državama. U tom slučaju svojstva stakla su bila ispitana prema normama Američkog udruženja za ispitivanja i materijale (ASTM International) koje se temelje na dva pokazatelja vrrednosti zvučne izolacije (STC i OITC).

Sada u našoj ponudi imamo ukupno 78 raznih vrsta stakala sa zvučnom izolacijom. U zadnjih nekoliko meseci smo povećali naš katalog za više od 20 pozicija.

Radi lakšeg izbora prikladnog stakla sa zvučnom izolacijom specijalno smo stvorili konfigurator zvučne propustljivosti. Isti je dostupan kako na našoj web stranici www.pressglass.eu, tako i preko besplatne aplikacije PRESS GLASS MOBILE (iOS i Android).

PRESS GLASS

PRESS GLASS d.o.o. Hrvatska
Ulica dr. Marijana Mlinarića 5, Poduzetnička Zona Jalžabet, 42203 Jalžabet
T. +385 42 62 90 01
E. varazdin@pressglass.com
W. www.pressglass.com

PRESS GLASS SA Poljska
Nowa Wies, ul. Kopalniana 9 42-262 Poczesna
T. +48 34 327 50 69
E. nowawies@pressglass.com