Prozori+Vrata, časopis koji Vam otvara i širi vidike

Složićete se da priča o uštedi energije i energetskoj efikasnosti, gotovo svakodnevno ulazi u terminologiju stručnjaka, ali običnih ljudi. I to nije slučajno. Velike klimatske promene dovele su do velikih promena i potreba u načinu stanovanja, a samim tim i promena u građevinarstvu. Podizanje novih ili rekonstrukcija postojećih objekata sve više se izvodi savremenim vidovima gradnje, uz upotrebu građevinskih, održivih materijala.

Ukoliko se pitate koji su to materijali, reći ćemo Vam da su to svi oni materijali koji se dobijaju iz obnovljivih izvora energije, koji štede energiju i kao takvi doprinose većem komfornu, boljem životnom kvalitetu i očuvanju prirode. Šta se sve dešava na polju stolarije, kao bitnog elementa svakog objekta, a još bitnije stavke modernog građevinarstva, možete pronaći i časopisu Prozori+Vrata.

Već trinaest godina za redom, na stranama ovog stručnog časopisa možete saznati najnovije informacije iz sveta stolarije. Da li Vas interesuju stručni skupovi, koji su brendovi i renomirani proizvođači, inovacije ili saveti, šta, kako i zašto izabrati od modela savremenih prozora i vrata i kako iste ugraditi i održavati, saznaćete na adresi časopisa Prozori+Vrata.

Ono što je važno naglasiti, ovaj časopis nudi korisne informacije kako struci (građevinarima, arhitektama, projektantima, izvođačima radova), tako i ljudima koji žele da izaberu najbolju stolariju koja će im svakodnevicu učiniti ugodnijom i ekonomičnijiom. I to na duge staze. Iako je pravi gušt ovaj časopis imati u rukama, danas kada god Vam zatreba isti možete pronaći i u online formi.

Ukoliko kliknete ovde, u najnovijem broju saznaćete kako stručnjaci svakom projektu pristupaju odgovorno, stručno i sa puno entuzijazma, gledajući svaki projekat i kao sopstveni izazov. Takođe, iz reči stručnjaka saznaćete kako se postavljaju nevidljiva vrata u enterijeru, ali i uporediti energetski sertifikat zgrade i energetski sertifikat stana.

Novi broj časopisa Prozori+Vrata akcenat je stavio na projekte putem kojih možete više saznati šta je to dinamika fasadnih platna, koje su to fluidne fasadne forme, kao i to da je princip modularnosti vodilja prilikom dizajniranja krajnjeg proizvoda. U redovima najnovijeg broja proći ćete kroz BAU 2023, koji će Vam pokazati da je bio i ostao najvažnije mesto za inovacije, kao i da je, ukoliko vas zanima ova tematika, veoma važno posetiti i biti deo ove međunarodne sajamske manifestacije.

Prozori+Vrata je časopis, ali i savremena online platforma na kojoj možete pronaći sve najnovije, veoma važne, korisne, stručne i pitke tekstove na temu stolarije. Bez obzira da li je u pitanju PVC, aluminijum ili drvena stolarija, kao i da li su vam potrebni kontakti, saradnici ili saveti, ponude i informacije, na pravom ste mestu.

Časopis Prozori+Vrata vode ljudi koji su shvatili značaj stolarije, njenog učešća u svakodnevnom životu, ali i uticaja na prirodno okruženje na globalnom nivou. Složićete se, veoma vizionarski. Stoga ukoliko želite da se ubacite u trku sveopšteg značaja, ali i znanja i iskustva na jednom mestu, samo jedan klik Vas deli od toga.

Prava šteta bi bila propustiti stvaranje jedne lepše budućnosti, zar ne?

Prethodni tekstNovi izveštaj o životnoj sredini 2023: Održivost u fokusu svih korporativnih aktivnosti
Sledeći tekstAlumil u Srbiji obeležava dve decenije uspešne proizvodnje