Stručni seminar „Staklo u građevinarstvu“ u organizaciji firme Guardian glass

Svetski poznata firma Guardian glass u saradnji sa časopisom za građevinarstvo i arhitekturu „m-Kvadrat“ organizuje stručni seminar „Staklo u građevinarstvu“ u prostorijama tehnološkog parka Intera, Mostar

MOSTAR, u prostorijama tehnološkog parka Intera 01.04.2016., svetski renomirana firma Guardian glass organizuje seminar na temu „Staklo u građevinarstvu“. Guardian glass deo je kompanije Guardian Industries Corp. U pitanju je raznolika globalna kompanija za proizvodnju sa sedištem u Auburn Hills-u, Michigan, sa vodećim pozicijama u proizvodnji float stakla i staklenih proizvoda za komercijalna, stambena i prevozna sredstva, automobilske premaze i distribuciju građevinskih proizvoda. Teme seminara su sljedeće:

  • Statika stakla
  • Termički šok/termički stres u staklu
  • Zaštita od buke
  • Energetika (zaštita od sunca, izolacija)

Ovaj jednodnevni seminar svojim prisustvom i znanjem obogatiti će predavači čije će tematike predavanja biti gore navedene teme, a oni su:

  • Tom Kovacs – Šef službe za tehničku podršku
  • Vladimir Lazić – predstavnik Guardiana za BiH
  • Jaska Krašovic – predstavnik Guardiana za BiH

Guardian je zapravo firma koja se bavi i razvojem inovacija kroz svoje istraživačke i razvojne centre za staklo i automobilsku industriju tako da je kvalitet ovog seminara zagarantovan. Deo kompanije koji se bavi proizvodnjom automobilskih premaza, SRG Global, jedan je od najvećih svetskih proizvođača naprednih premaza, visoke vrijednosti. Guardian, njegove podružnice i povezana društva zapošljavaju 17.000 ljudi i upravljaju objektima u celoj Severnoj Americi, Evropi, Južnoj Americi, Africi, Bliskom Istoku i Aziji.

Svi učesnici seminara dobiti će potvrdu o sudjelovanju. Potvrde o dolasku mogu se poslati na mail marketing@sfera.ba.

Program seminara:
10.30 – 11.00 – Registracija
11.00 – 12.15 – Prezentacija
12.15- 12.30 – Pauza
12.30- 13.30 – Prezentacija
13.30 – Ručak – izvlačenje dobitnika nagradne igre