EKOLUKA KEY – pouzdan partner za sigurnu budućnost

Preduzeće EKOLUKA KEY D.O.O., osnovano 2002. godine, uspešno se bavi uvozom i distribucijom robe na domaćem tržištu u saradnji sa priznatim kompanijama iz mnogih zemalja. Naš prodajni asortiman, odnosno repromaterijal obuhvata roletne, komarnike, rolovrata, PVC stolarija, aluminijumski profili, profili za ograde i segmentna vrata.

Naš pristup poslovanju je zasnovan na uspešnoj saradnji sa inostranim dobavljačima putem zaključivanja ugovora o zastupanju, kao i na pružanju popularnih cena, garantnih rokova i kvalitetnog korisničkog servisa. Ovo uključuje tehničku podršku i dostavu robe našim voznim parkom.

Glavni cilj preduzeća je da obezbedi kvalitetnu robu po pristupačnim cenama, uzimajući u obzir zahteve kupaca i prateći savremene trendove. Naši klijenti mogu da ostvare ekonomske, estetske i ekološko vrhunske proizvode zahvaljujući pažljivo odabranim profilima. Posebno ističemo Spectrum PVC profile koje plasiramo na tržištu Srbije zahvaljujuci ekskluzivnom ugovoru o zastupanju sa kompanijom WITAL iz Poljske. Kao pouzdan partner, EKOLUKA KEY D.O.O. vam nudi visoko kvalitetne PVC profile za vašu proizvodnju stolarije. Naši PVC profili su najvišeg kvaliteta, sa izuzetnom izolacionom sposobnošću i niskom emisijom štetnih gasova, što će unaprediti kvalitet vaših proizvoda. S našim fleksibilnim i jednostavnim za obradu PVC profilima, vaša proizvodnja će biti lakša i efikasnija.

Isodoor garažna vrata
foto: Ekoluka Key

U ponudi imamo sisteme profila od 70 mm sa 6 komora i sisteme profila od 86 mm sa 6 komora i 3 gume koji pružaju širok spektar mogućnosti za izradu prozora različitih arhitektonskih stilova. Posebno smo ponosni što vam možemo ponuditi inovativna PVC rešenja proizvođača WITAL iz Poljske, odnosno njihove SPECTRUM PVC profile.

EKOLUKA KEY D.O.O., kao firma koja je orijentisana da domaće tržište snabdeva visoko kvalitetnim proizvodima renomiranih svetskih proizvođača, takođe zastupa kompaniju ISODOOR i omogućava da vaši građevinski objekti imaju najbolja garažna i industrijska segmentna vrata.

Ekoluka key logo

Ekoluka Key d.o.o.
Kneza Mihaila 278,
34000 Kragujevac
T. +381 34 310 141
M. +381 62 288 901
info@ekoluka.rs
www.ekoluka.rs