Veliki uspeh i opet oboren sopstveni rekord

Sajam prozora, prozorskog stakla i vrata Istanbula, spojio je proizvođače stakla, prozora i vrata se izvoznicima, domaćim i inostranim profesionalcima od 11-14. Marta 2015. god. Na TUYAP sajmu, kongresnom i konvencionom centru.

Najveća manifestacija koja okuplja industrije prozora, stakla, vrata, aluminijuma u Evro Aziji brojala je 696 kompanija i njihovih predstavnika iz 30 zemalja u 12 hala na 110.000m2 unutrašnjeg izložbenog prostora.

Ovakav sajam, kojeg je posetilo 56.526 posetilaca iz 95 zemalja, je nastavio tradiciju omiljenog mesta za okupljanje profesionalaca iz ove industrije.

56.526 posetilaca iz 95 zemalja
56.526 posetilaca iz 95 zemalja

U izložbama su aktivno učestvovale internacionalne kompanije i kompanije predstavnice, mada su glavnu ulogu imale lokalni proizzvođači. Zemlje učesnice od 30 zemalja kao što su Austrija, Belorusija, Belgija, Češka, Kina, Egipat, Estonija, Francuska, Finska, Nemačka, Grčka, Velika Britanija, Indija, Iran, Italija, Israel, Makedonija, Malazija, Holandija, Pakistan, Poljsla, Rusia, San Marino, Španija, Srbija, Južna Koreja, Švajcarska, Tajvan, Turska i USA, imale su priliku da promovišu svoje proizvode i da upoznaju industriju tokom četiri dana.

Rekordna posećenost komiteta za nabavku

Sajam prozora, prozorskog stakla i vrata Istanbula ima za cilj da otvori nova tržišta ovom sektoru industrije tako što širi marketinšku mrežu, spaja sektor nabavke pozvan od strane RED TUYAP-a iz 36 zemalja i 41 odbora trgovine iz Turske sa izlagačima. Izlagači su uspeli da zadovolje želje i potrebe potrošača, otvorili su put za izgradnju bitnih kontakata i ovakav aranžman je doprineo prepoznavanju krajnjih ciljeva.

Galsiad podrška specijalnoj sekciji aluminijuma

Specijalna sekcija na Istanbulskom sajmu prozora, koja je održana u saradnji sa GALSIAD-om (Association of Entrepreneur Aluminium Industrialists and Businessmen), omogućila je jedinstveno mesto za upoznavanje posetilaca i izlagača aluminijumske industrije. Interes za specijalnu sekciju aluminijuma se znatno povećava svake godine i nastavlja da bude centar za profesionalce sektora sa tendencijom da progresira u internacionalnu platformu trgovine koja centralizuje poslovne ciljeve i očekivanja.

Full Marks sajamskih događaja

Događaji koji su održani tokom trajanja sajma prozora, prozorskog stakla i vrata Istanbula su dobili sve pohvale profesionalaca iz ove industrije.

“Usage Of Boron Products In Glass Industry And Reforms Symposium”Eti Maden-a i “Energy Save On Window” Pükad-a (Association Of Window And Door Sectors) je zainteresovala najveći deo posetilaca.

Takođe, veliko interesovanje je bilo za događaje organizovane od strane GPD-a (Glass Performance Days) i instituta inovacija stakla pod sponzorstvom Trakya Cam Sanayi, Eckersley O’Callaghan, Glaston i Reed Tüyap Fairs. Na organizovanom događaju “Increasıng Energy Efficiency And Quality Of Glazing Solutions” i “Tempered Glass Quality Workshop“, prisustvovalo je više od 290 osoba, predstavnici sektora su zajedno diskutovali o najbitnijim pitanjima vezanim za budužnost industrije.

Predstavnici sektora su zajedno diskutovali o najbitnijim pitanjima vezanim za budužnost industrije
Predstavnici sektora su zajedno diskutovali o najbitnijim pitanjima vezanim za budužnost industrije

Sledeći događaj

Izložbe koje će biti održane tokom 2016. god. nastaviće da okupljaju bitne profesionalce, i kao takve, da pružaju efektivnu platformu za dalji razvoj kako za posetioce, tako i za izlagače koji žele da prošire svoje poslovanje, i svoja tržišta delovanja.

Sledeći sajam prozora, prozorskog stakla i vrata Istanbula će se održati od 9. do 12. marta 2016. god. Na TUYAP sajmu, kongresnom i konvencionom centru.

www.tuyap.com.tr

TÜYAP Fairs and exhibitions organization inc.
Addres Tüyap Fair Convention and Congress Center
E-5 Karayolu Üzeri, Gürpinar Kavsagi 34500, Büyükçekmece – Istanbul
T. +90 212 867 11 00 • F. +90 212 886 66 98
sales@tuyap.com.trwww.tuyap.com.tr