glasstec VIRTUAL: Novi online format povezuje sektor i omogućava virtuelno umrežavanje

Novi datumi za glasstec su već utvrđeni: od 15. do 18. juna 2021. globalni sajam broj 1 ponovo će biti inovaciona i informaciona platforma za celu industriju stakla. Izlagači koji su se već registrovali mogu koristiti potpuno novu digitalnu uslugu već na jesen ove godine. U pitanju je glasstec VIRTUAL koji povezuje industriju stakla i nudi brojne nove funkcije za izlagače i posetioce.

Pokretanjem digitalnog događaja glasstec VIRTUAL od 20. do 22. oktobra, Messe Düsseldorf širi portfolio svojih usluga. Novi format sastoji se od tri segmenta: izložbeni prostor, Networking Plaza i Konferencija. To izlagačima omogućava da održe postojeće i uspostave nove poslovne odnose na tržištu. Dodatni alati kao što su virtuelne prezentacije proizvoda i nove interaktivne opcije omogućavaju optimizovano obraćanje ciljnim grupama i kontakt sa većim brojem potencijalnih klijenata.
Ubeležite datume u oktobru kada se održava glasstec VIRTUAL, i iskoristite priliku da ostanete povezani sa međunarodnom industrijom stakla“, poziva direktorka glasstec-a Birgit Horn.

glasstec 2021
glasstec 2021

Tri segmenta glasstec VIRTUAL

Izložbeni prostor
Virtuelni izložbeni prostor nudi mnoštvo novih funkcija za privlačenje pažnje potencijalnih kupaca već osam meseci pre glasstec-a. Već sada se mogu postaviti video snimci proizvoda i ponuditi veb sastanci. Možete da uspostavite kontakt sa učesnicima bilo interaktivno putem chat opcije tokom događaja ili nakon događaja pomoću Matchmaking alata. Uz to, izlagači dobijaju kontakt podatke svih registrovanih učesnika. Nakon događaja, prezentacije izlagača biće stavljene na raspolaganju celoj glasstec zajednici.

Virtuelni izložbeni prostor
Virtuelni izložbeni prostor

Networking Plaza
Novi Matchmaking alat omogućava uspostavljanje direktnog kontakta sa potencijalno zainteresovanim učesnicima, tako što se u posebna polja unose interesovanja posetilaca i traži se podudaranje sa ponudom izlagača. Nakon zakazivanja sastanka, razgovori se mogu održati putem audio ili video poziva u virtuelnoj sobi.

Networking Plaza

Konferencija
Kao prateći događaj od 20. do 22. oktobra, glasstec VIRTUAL će ponuditi besplatna stručna predavanja sa sa osvrtom na globalno popularne teme u industriji stakla. Učesnici će moći da komuniciraju sa govornicima i prate razgovore iz celog sveta. Detaljan program i informacije za učešće biće objavljeni u septembru. Pored toga, stručni časopis Glass Worldwide organizovaće dve panel diskusije. Sesije će se baviti trenutnom situacijom na globalnom tržištu u industriji ravnog i ambalažnog stakla. Više informacija o programu konferencije možete naći na: virtual.glasstec.de/trendtopics

glasstec
glasstec VIRTUAL će ponuditi besplatna stručna predavanja sa sa osvrtom na globalno popularne teme u industriji stakla

Pristup ovim dodatnim funkcijama glasstec VIRTUAL-a automatski je dostupan svim izlagačima koji su registrovani za sajam sledeće godine. Za posetioce je učešće u glasstec VIRTUAL-u besplatno.
Za više informacija o događaju posetite: virtual.glasstec-online.com

Prethodni tekstToplotni komfor započinje s prozorom
Sledeći tekstPasivna kuća – Investicija u budućnost