LiSEC obara svoj rekord u unosu porudžbina

2021. je bila uspešna godina za LiSEC: Po drugi put ove godine, kompanija je uspela da postigne mesečni obim porudžbina od više od 30 miliona evra. Ovaj uspeh jasno pokazuje da LiSEC-ov pristup „sve u jednom: rešenja“ osvaja kupce.

Porudžbine na rekordnom nivou

Sa porudžbinama od 34,5 miliona evra, globalni lider u tehnologiji za inovativna pojedinačna i kompletna rešenja u oblasti obrade i završne obrade ravnog stakla morao je da postavi novi standard u avgustu 2021. godine, proslavljajući najveći mesečni unos porudžbina u istoriji kompanije. . Ovaj uspeh se uglavnom može pripisati nedavnim, visoko automatizovanim projektima koje je LiSEC sproveo u Poljskoj, Novom Zelandu, SAD-u i Bosni, a samim tim i poverenju koje kupci u ovim zemljama imaju u pouzdana LiSEC rešenja.

Kompanija je do kraja jula uspela da dostigne cilj postavljen za 2021.

„Veoma smo ponosni što smo već dostigli ili premašili sve naše ciljeve za unos porudžbina za fiskalnu 2021. godinu. Prvo, želeo bih da se zahvalim našim klijentima na ogromnom poverenju koje su ukazali u naša rešenja i u nas same kao all.in.one:solutions dobavljača za industriju prerade ravnog stakla. Drugo, želeo bih da se zahvalim našem prodajnom timu u Nemačkoj i inostranstvu na njihovom izvanrednom učinku. Naši klijenti izuzetno cene našu pionirsku ulogu u razvoju proizvoda, koja se stvara godinama, zajedno sa našom stručnošću u proizvodnji u staklarskoj industriji, koja se koristi u našim prodajnim konsultacijama. Možemo biti ponosni na ovo“, kaže Kristijan Kren, direktor međunarodne prodaje, komentarišući impresivan obim narudžbi.

Oliver Pichler, finansijski direktor, takođe je ponosan na ovaj uspeh: „Uspeli smo da oborimo nekoliko finansijskih rekorda LiSEC-a već ove godine. Trenutno smo na putu ka povećanju obima narudžbine od 60% u 2021. Pored komercijalnog uspeha, posebno mi je drago što je nakon 2020. godine, godine pandemije, spremnost naših kupaca da investiraju ponovo porasla, i sve veći broj kupaca prepoznaje prednosti naših inovativnih sveobuhvatnih sistemskih rešenja, poput onih koje smo uspešno implementirali na Novom Zelandu i Austriji poslednjih meseci, i stoga se odlučuju za partnerstvo sa LiSEC-om.”

Pozitivne reakcije na LiSEC “all.in.one:solutions”

Visokokvalitetne mašine, inovativni softver i pouzdana postprodajna usluga – u LiSEC-u kupci dobijaju sve iz jednog izvora. Naši stručnjaci će vam pomoći da pronađete idealna rešenja od početka. „Ako želimo da učvrstimo poverenje naših kupaca ne samo u naša pojedinačna rešenja već i u naša all.in.one:solutions i da tako ostane dugoročno, onda svi proizvodi, usluge i segmenti naše kompanije moraju biti besprekorno međusobno povezani. U tom cilju, sistematski smo optimizovali naše interne strukture u proteklih nekoliko godina i nastavićemo to da radimo“, kaže generalni direktor Gotfrid Brunbauer, naglašavajući koliko su orijentacija na kupca i inovativna, integrisana sveobuhvatna rešenja važna za LiSEC.

www.lisec.com

LiSEC Austria GmbH
Peter Lisec Straße 1
3353 Seitenstetten, Austria

Martin Muehlwanger
Head of Marketing and Corporate Communications
T: +43 7477 405 1151
M: +43 664 84 77 802
E: martin.muehlwanger@lisec.com
W: www.lisec.com