Svet boja kompanije REHAU

Pogled na unutrasnjost vile

Zahvaljujući širokoj paleti boja i površina kompanije REHAU, PVC prozore moguće je uklopiti u svaki stil i prilagoditi individualnom dizajnu.

Bez obzira da li se radi o modernom uređenju, stilu seoske kuće ili šarmantnom shabby chic-u, naše preferencije u pogledu stila opremanja doma su individualne kao i mi. Prozori i vrata utiču na izgled fasade i svakoj kući i zgradi daju jedinstveni karakter. KALEIDO COLOR kompanije REHAU pruža veliki izbor boja i površina, tako da ne postoji ništa što će ograničavati maštu kada se radi o individualnom dizajnu objekta.

Verodostojan izgled i osećaj pravog drveta

Sa KALEIDO WOODEC, REHAU ima rešenje koje PVC prozoru donosi izgled drveta. Mat površine KALEIDO WOODEC ne samo da lepo izgledaju, već na dodir pružaju stvaran osećaj drveta. Iznenadiće vas kako KALEIDO WOODEC otežava razlikovanje PVC od drvenih prozora. Sa svojom laganom, autentičnom strukturom drveta KALEIDO WOODEC je dostupan u četiri verzije boja Sheffield Oak concrete (tamno siva), Sheffield Oak alpine (svetlo siva), Turner Oak toffee (braon) i Turner Oak malt (svetlo braon).

Čovek sedi i čita novine
PVC stolarija KALEIDO COVER foto: Copyright REHAU AG + Co

U zavisnosti od zahteva i ukusa, može se koristiti sa spoljašnje, unutrašnje ili obe strane prozora, a možete se poigrati i različitim površinama. Na primer, aluminijumska obloga KALEIDO COVER se može koristiti na spoljašnjoj strani prozora, a KALEIDO WOODEC na unutrašnjoj. Na taj način optimalno ćete iskoristiti prednosti: PVC prozor jednostavan za održavanje uz verodostojan izgled toplog drveta u kombinaciji sa premium izgledom aluminijuma.

Klasično i otmeno: elegantan izgled aluminijuma

Aluminijumske obloge KALEIDO COVER omogućavaju kombinovanje izgleda aluminijumskih profila sa tehničkim prednostima PVC profila. Odlično se prilagođavaju prostornom obliku prozorskog profila i čvrsto povezuju sa njim. Površina obloge se može lakirati, plastificirati ili eloksirati, istovremeno je robusna i otporna na vremenske uslove, a može se plastificirati u preko 170 RAL nijansi.

Posebni akcenti s drvenim, metalik i univerzalnim dekorima

Brušene, zrnaste ili glatke površine, klasične drvene strukture ili moderan aluminijumski izgled moguće su uz KALEIDO FOIL. Kaširane dekorativne folije kompanije REHAU doprineće boljem izgledu objekta, a mogu se postaviti na unutrašnju i spoljašnju stranu prozora.

Deo drvenog prozora
PVC prozor KALEIDO COVER / foto: Copyright REHAU AG + Co

Jedinstvena raznolikost boja lakiranjem

Kod KALEIDO PAINT-a prozori se lakiraju bojama u skladu sa željama. Lak koji se nanosi daje prozoru posebnu završnu obradu sa sjajnom ili mat površinom. Paleta boja se stalno širi – na primer, strukturisani premazi, kod kojih su u uobičajeni lak dodate mikročestice da bi se postigli specijalni vizuelni efekti. Zahvaljujući velikom izboru tonova, prozori i vrata mogu se lako uklopiti u boje postojećih elemenata.

Višedecenijsko iskustvo

Kada je u pitanju boja, REHAU ima višedecenijsko iskustvo i stručnost u istraživanju i razvoju. Sve varijante boja su otporne na UV zrake, jednostavne za održavanje, otporne na ogrebotine i posebno otporne na vremenske uslove.

www.rehau.com

REHAU d.o.o.
Stražilovska 7, 11272 Dobanovci
T. +381 11 3770 301
F. +381 11 3770 319
E. beograd@rehau.com
W. www.rehau.rs
W. www.rehau.com

Prethodni tekstGlavno mesto okupljanja industrije BAU 2023.
Sledeći tekstIntervju: Pouzdan brend za izradu prozora i vrata
REHAU sistemski rešava Vaše građevinske zadatke Svaki objekat je kompleksan sistem, koji se sastoji od najrazličitijih elemenata i kružnih tokova, i on funkcioniše samo onda kada su sve komponente savršeno usklađene i efikasno međusobno povezane. Zbog toga kada mislimo, ne mislimo na proizvode već na sisteme. REHAU kao vodeći evropski proizvođač inovativnih rešenja na bazi polimera Vam nudi rešenja za sve u vezi objekata i na temu energije, vode i infrastrukture. U našem raznovrsnom asortimanu naći ćete za svaki zadatak i primenu odgovarajuću tehnologiju