ALUMIL na konferenciji ACCESS’21 – Međunarodnom akademskom kongresu studenata građevinarstva

Kompanija ALUMIL YU INDUSTRY imala je čast da pruži podršku konferenciji ACCESS’21 – Međunarodnom akademskom kongresu studenata građevinarstva; koja se održala u prostorijama rektorata univerziteta u Beogradu od 3. i 10. oktobra 2021.g. u organizaciji IACES – LC Belgrade, lokalnog komiteta internacionalne ogranizacije studenata građevine.

alumil
Kompanija ALUMIL YU INDUSTRY imala je čast da pruži podršku konferenciji ACCESS’21 – Međunarodnom akademskom kongresu studenata građevinarstva

Uz izuzetno pozitivnu i vedru atmosferu skupa, ALUMIL je predstavio budućim građevinskim inženjerima najnovije proizvode koji prate tendencije u oblasti savremenih aluminijumskih konstrukcija kao i inspirativne domaće i međunarodne projektne reference.

ALUMIL je predstavio budućim građevinskim inženjerima najnovije proizvode
Kompanija ALUMIL YU INDUSTRY na konferenciji ACCESS’21 – Međunarodnom akademskom kongresu studenata građevinarstva
ACCESS’21 – Međunarodnom akademskom kongresu studenata građevinarstva; koja se održala u prostorijama rektorata univerziteta u Beogradu od 3. i 10. oktobra 2021.g. u organizaciji IACES – LC Belgrade

www.alumil.rs

Alumil Yu Industry a.d.
A. GTC SQUARE – Milutina Milankovića 11b,
11070 Novi Beograd, Srbija
T. +381 11 614 92 10
E. projektbiro@alumil.com
W. www.alumil.rs

Prethodni tekstMeđunarodna naučno stručna konferencija „Sfera 2021: Tehnologija betona” uspešno je završena u Sarajevu
Sledeći tekstProizvodni program kompanije UNIDAS – Sistem drvo-aluminjum stolarije UNILUX
Alumil S.A. predstavlja najveću privatnu kompaniju u jugoistočnoj Evropi za preradu aluminijuma u pogledu proizvodnje, distributivne mreže i širokog spektra aluminijumskih sistema. Jedan je od najvećih dobavljača brendiranih aluminijumskih sistema koji su u arhitektonskoj upotrebi širom Evrope.