Reč urednika: Vaš prozor u svet građevinske stolarije!

Poštovani,

Završavamo još jednu zanimljivu i inspirativnu godinu, prepunu inovacija u svetu arhitekture i građevinarstva i sa ponosom Vam predstavljamo poslednje izdanje Vašeg omiljenog časopisa u 2023. godini. U ovom broju smo se potrudili da Vas obradujemo stručnim tekstovima, analizama, uzbudljivim projektima domaćih arhitekata i intrigantnim intervjuima sa vodećim stručnjacima iz ove oblasti.

Iako se približava kraj ove godine, za nas to znači samo novi početak. U 2024. godini nas očekuje još više izazova, jer pomeramo svoje granice iz broja u broj, a naš cilj je da ostanemo Vaš pouzdan izvor informacija i inspiracije u svetu prozora i vrata, jer znamo da su oni mnogo više od samo ulaznih i izlaznih tačaka u domovima i poslovnim prostorima ili mnogo više od građevinskih otvora.

U sledećoj godini možete očekivati više stručnih analiza gde ćemo istraživati različite aspekte arhitekture i građevinarstva kroz svet prozora i vrata, kao i promene u dizajnu i tehnologiji koje oblikuju našu svakodnevicu. Kroz naše stručne tekstove i analize, obradićemo kompleksne teme i pomoći Vam da bolje razumete kako se naša industrija razvija. Čeka nas i Fenstarbau od 19. do 22. marta, za koji verujemo da će se vratiti na staze slave i da će biti inspiracija za sve poslovne ljude iz naše branše.

Takođe smo sproveli ankete i istraživanja kako bismo čuli Vaše mišljenje i potrebe. Vaši komentari i povratne informacije dragoceni su za nas, jer želimo da naš časopis bude odraz onoga što Vas zanima. Vaše reakcije pomažu nam da oblikujemo budući sadržaj i da budemo Vaš prozor u svet građevinske stolarije.

Naša redakcija marljivo radi na širenju naše online prisutnosti putem našeg internet portala i društvenih mreža kako bismo bili bliži Vama, našoj zajednici čitalaca, a samo na Instagramu imamo 29.400 pratioca. U 2024. godini, očekujte još više uzbudljivih članaka, ekskluzivnih intervjua i projekata koji će Vas inspirisati. Ostajemo dosledni našim principima da, isključivo, kreiramo sadržaj, kao i našoj misiji, a to je promocija kvalitetnih i energetski efikasnih proizvoda iz naše branše.

Časopis „Prozori+Vrata”, broj 46, novembar 2023. kao ONLINE izdanje možete čitati klikom na LINK

Hvala Vam što nas pratite prethodnih 12 godina, a pozivamo Vas da zajedno sa nama zakoračite u svet arhitekture i građevinarstva u 2024. godini. Nastavite da otvarate „Prozore+Vrata“ i zajedno sa nama istražujete nove horizonte i inspirišete se za nove projekte i ideje.

Mi smo tu za Vas.

Čitamo se i dalje…

Predrag Rađen, osnivač i urednik izdanja

Predrag Rađen potpis