RENEXPO® BIH – energija, voda i zaštita okoliša

Ove nedelje, evropska platforma za obnovljive izvore energije, upravljanje vodama i zaštiti okoliša – RENEXPO® BIH, otvoriće svoja vrata u kongresnom centru hotela Hills, u Sarajevu.

24. i 25. oktobra prepoznatljivi sajam i stručne konferencije biće mjesto poslovnog povezivanja biznis lidera, stručnjaka, donosioca odluka i privrednika predstavljajući budućnost ekološkog i ekonomskog razvoja kroz praktične primjene u BiH.

ULAZ BESPLATAN uz obaveznu registraciju putem slijedećeg linka – registracija posjetilaca

Posjetite štandove 80 izlagača koji dolaze iz 20 različith zemalja, održite sastanak i na taj način pronađite nove poslovne partnere, dogovorite suradnju ili se jednostavno informirajte. Kompanije poput Andritz Hydro, Kössler GmbH & Co KG, Urbas Maschinenfabrik Ges.m.b.H., KAWASAKI Gas Turbine Europe GmbH, SWF Krantechnik GmbH i mnoge druge (pogledajte na slijedećem linku – izlagači 2018.) očekuju Vas u sajamskoj hali.

Prateći svetsku praksu, organizator REECO Grupa iz Njemačke odlučila je da predstavi univerzitete u sajamskoj hali, ali i startup kompanije i time ih približi potencijalnim partnerima iz državne uprave i sveta biznisa, a istovremeno profesionalnu javnost upozna sa njihovim radom.

Razmijena znanja, aktivni dijalozi i poslovne aktivnosti u raznim oblastima ekološkog razvoja i ove godine biće predstavljene kroz bogat konferencijski program koji je realizovan uz podršku resorsnih institucija Bosne i Hercegovine – institucionalna podrška RENEXPO®BIH

Ulaz na konferencije je BESPLATAN zahvaljujući sponzorima sajma

Zahvaljujući kompanijama poput Coca Cola HBC, Kemis – BIH, KPA-Unicon, Profec Ventus, Mikrokreditnoj fondacija PARTNER i mnogim drugima, ulaz na konferencije je besplatan uz obaveznu registraciju putem slijedećeg linka.

5. Internacionalna konferencija: Hidroenergija u BiH – Male hidroelektrane,

1. Crowdfunfing konferencija o održivoj energiji,

3. Konferencija: Održivo upravljanje vodama i otpadnom vodom u BiH,

5. Internacionalna konferencija: Energija iz biomase u BiH su samo neke od aktuelnih tema koje će biti predstavljene u konferencijkim celinama.

Cjelokupni konferencijski program možete pogledati na slijedećem linku.

Više informacija na web stranici: www.renexpo-bih.com