SOLAR Energija je u Vašim rukama

Dobar projekat zahteva nezavisnost od spoljnih faktora koji bi mogli narušiti njegovo postojanje i maksimalno iskorišćenje. Rastući troškovi električne energije postaju sve veći problem današnjice dok se naša zavisnost od nje povećava iz meseca u mesec.

SOLAR sistem podkonstrukcije za solarne panele prvi je korak za nezavisno kontrolisanje i proizvodnju električne energije, koliko i kako Vama treba, bez zavisnosti od trenutne situacije u globalnom snabdevanju energentima.

SOLAR sistem razvijen je i proizveden u Tehnomarketu upravo za sopstvene potrebe prepoznate prilikom velike potrošnje električne energije u industrijskoj proizvodnji. Ovaj sistem podkonstrukcije za solarne panele nudi kompletno, zaokruženo i sistemsko rešenje za instalaciju solarnih panela koje je potpuno modularno i pogodno za sve kapacitete od kućnih instalacija do solarnih elektrana velike snage.

Tehnomarket aluminijumske konstrukcije za solarne panele
Tehnomarket aluminijumske konstrukcije za solarne panele

Sa solarnim panelima Vi birate koliko ćete električne energije potrošiti i kako ćete je uskladištiti. Idealan način da preuzmete kontrolu prema Vašim potrebama i smanjite zavisnost od drugih izvora energije u domu, vikendici ili kompaniji.

Kod SOLAR sistema montaža je moguća na svim tipovima podloga, ravnim i kosim krovovima, vertikalnim zidovima i fasadama, kao i na tlu. Veoma interesantna opcija je montaža na nadstrešnici pri čemu se Tehnomarket SOLAR nosivi profili povezuju sa postojećom konstrukcijom putem specijalnih nosača. Ova opcija idealna je za kućne instalacije manje snage ili čak za parking shopping molova.

Tehnomarket -  3D render aluminijumske konstrukcije za solarne panele
Tehnomarket – 3D render aluminijumske konstrukcije za solarne panele

Pored toga opcija koja je interesantna za neke buduće projekte je i montaža Solar sistema na samu fasadu objekta. U ovom slučaju optimalan izgled može se postići i integrisanjem Tehnomarket VENT sistema za ventilisane fasade sa različitim tipovima fasadnih obloga i SOLAR sistema.

Optimalne dimenzije profila omogućuju montažu pojedinačnih panela velikih dimenzija, uz maksimalno opterećenje od 150 kg/m². Podržane su debljine panela od 30 do 40 mm. Veličina instalacije i broj panela za ugradnju nisu ograničeni. Profili konstrukcije su sirovi, dok površinska obrada vidnih površina profila može biti plastifikacija po RAL ton karti ili eloksaža.

Minimalan izgled neće narušiti postojeći dizajn objekta, a dugotrajnost proizvoda obezbediće niži račun električne energije u decenijama ispred Vas.

Tehnomarket logo

Tehnomarket d.o.o
A. Skadarska 73, 26101 Pančevo, Srbija
T. +381 13 307 700
F. +381 13 307 799
E. profil@tehnomarket.com
W. www.tehnomarket.com