Reč urednika: Optimizam i nikako drugačije

Poštovani,
Poslednje izdanje u ovoj godini je ispred vas i ono je proizvod marljivog rada cele redakcije časopisa. Godina iza nas nije bila laka i verujem da ćemo je svi pamtiti kao „vreme Korone”. Građevinski sektor, na svu sreću, je jedan od retkih koji nije mnogo trpeo u ovo ludo vreme. Nadam se da je vreme izolacije, vanrednog stanja i drugih restriktivnih mera iza nas, ili da ćemo barem „imati celu” 2021. godinu za napredak i razvoj, svako u svojoj branši.

Većina naših klijenata će ovu godinu završiti čak bolje nego 2019., a manji procenat njih će imati barem slične rezultate kao prošle godine. Da nije bilo straha i restrikcija u martu i aprilu verujem da bi rezultati bili još bolji. Mislim da je strah jedan od ključnih faktora koji je na momenat usporio građevinski sektor, jer kako drugačije tumačiti činjenicu da danas, u momentu kada imamo 10 puta više zaraženih virusom Covid-19, nego na početku tzv. prvog talasa, nesmetano radimo, bez straha i nekih većih restrikcija. Kao što sam spomenuo u jednom od prethodnih uvodnika – moramo naučiti da živimo i radimo sa virusom, a izgleda da jesmo.

Specijalizovani građevinski časopis PROZORI&VRATA broj 34, novembar 2020.
Specijalizovani građevinski časopis PROZORI&VRATA broj 34, novembar 2020.

NOVO izdanje časopisa PROZORI&VRATA broj 34, novembar 2020 listajte klikom na LINK

Mi smo i ove godine imali blagi rast u odnosu na veoma uspešnu 2019. godinu. Rezultat za poštovanje koji možda više govori o našem radu i respektu koji imamo kod naših klijenata. Konstantan kontakt sa klijentima i osluškivanje njihovih potreba i svakodnevno podizanje kvaliteta časopisa i portala su krucijalni razlozi zašto smo tu gde jesmo. Smatram da niko ne može biti uspešan u poslu koji uopšte ne voli ili nema nikakvu emociju ka istom. Naš tim se trudi da bude ispred svog vremena. Mislim da to i nije toliko teško, pod uslovom da volite ono što radite, a mi smo upravo takva redakcija.

Živimo u vremenu kada je napredak tehnologije u svim segmentima gotovo svakodnevno vidljiv i nama kao jednom od vodećih izdanja u regionu ne preostaje ništa drugo nego da osluškujemo potrebe tržišta i svojim radom kako u print, tako i na web izdanju budemo za korak ispred drugih. Brendovi koji rade sa nama davno su prepoznali našu energiju i konstantni entuzijazam, a mi im vraćamo našim najboljim izdnjem na svaka tri meseca.

Idemo u 2021. godinu ponosni na sve šta smo uradili do sada, ponosni na sve vas koji nas čitate, ponosni na klijente koji nam veruju i koji nas podržavaju. Idemo u novu godinu puni pozitivne energije i optimizma. Kako drugačije?

Čitamo se i dalje…
S poštovanjem
Predrag Rađen, urednik izdanja

Predrag Rađen potpis