Feng Shui saveti za staklena ulazna vrata

Staklena ulazna vrata mogu predstavljati Feng Shui izazov za dom, ali i za biznis. Kao i sve u Feng Shuiju, morate uzeti u obzir sve detalje koji okružuju određeni problem ili područje koje pokušavate da poboljšate.

Feng Shui ulaznih vrata

Obzirom da su vrata „usta“ Chi energije i utiču na kvalitet energije koja ulazi u kuću ili kompaniju, trebalo bi da napravite snažnu Feng Shui energiju u glavnom ulazu koja će dobar Chi voditi kroz čitav objekat. Kada vaš prostor ima dovoljno moćne Chi energije, pozitivno će uticati na vaše zdravlje i sva područja vašeg života.

Staklena ulazna vrata

Kod punih staklenih ulaznih vrata, glavna briga je slabost vrata. To su prozirna vrata, gde je kuća ostavljena sa malom zaštitom od bilo kakvog kvaliteta energije – dobre, loše, itd. Činjenica je da svi želite da se osećate osnaženo kada prilazite ulaznim vratima – naročito vašim – što nije slučaj ako su od punog stakla. U suštini, svako može zaviriti u vašu kuću – a to nije dobar feng shui.

Staklena ulzna vrata
Staklena ulzna vrata

Međutim, kao što je već pomenuto, postoje mnoge druge pojedinosti koje treba uzeti u obzir prilikom procene feng šuija  detalja, područja ili predmeta. Nijedna „stvar“ ne postoji sama po sebi, već je povezana sa bukvalno milion stvari oko sebe. Neke su vidljive, ali većina je nevidljiva i još uvek dostupna onima koji umeju da „čitaju“ energiju.

Dakle, potpuno staklena ulazna vrata koja nemaju podršku za povezivanje (ili izvlačenje), kao što su jaki zidovi oko njih, pametno uređenje eksterijera, moćan dizajn glavnog ulaza ili – u najgorem slučaju – koji imaju staklena zadnja vrata u istoj liniji sa ulaznim – sigurno će biti loša ulazna vrata po Feng Shuiju.

Isto tako, staklena ulazna vrata koja su u potpunosti podržana i ojačana svim dizajnerskim elementima oko nje mogu zapravo stvoriti dobar, ili bar neutralan Feng Shui.