„Mala“ promena imena u Klaesu

Poslovne partnere smo obavestili u pisanoj formi, ali naravno i u Klaes vestima!

Dobili i službenu potvrdu, tako da se sada zovemo „Klaes GmbH & Co. KG“. Forma kompanije se ne menja, samo naziv. Zapravo, Horst Klaes je želeo da tako nazove kompaniju kada je osnovao GmbH & Co. KG, ali tada je provera imena trajala predugo. Ovo je sada „ispravljeno“, , za 40. godišnjicu kompanije.

Da bi vizuelno podržao promenu, naš marketinški tim je razvio novi logo, koji je objavljen zajedno sa novim imenom. Promenu predstavljaju i dva aktuelna velika sajma – štand na BAU-u je imao prethodne logotipe, a na LIGNI se mogu videti novi.

BAU 2023 ispunjava očekivanja i nade svih učesnika

BAU 2023 je imao 2.260 izlagača i 190.000 posetilaca iz celog sveta. Sada je jasno – na sreću – da  međunarodni sajmovi ponovo rade. Za nas, ovo je svakako bio veliki uspeh, uspeli smo da veoma dobro dostignemo sajamske ciljeve.

Bilo je posebno zadovoljstvo što su naša nova rešenja, Klaes planiranje vremena i montaže, naišla na veliko interesovanje i prve kompanije su već odlučile da rade sa ovim rešenjima u budućnosti. Pored toga, Klaes 3D je konstantno bio u fokusu – prvenstveno od strane proizvođaća fasada i krovnih terasa.

Klaes na sajmu BAU 2023
Klaes na sajmu BAU 2023

Takođe u drugim aspektima, „kontakt miks“ je bio onakav kakav se očekivao od ovakvog sajma: regionalni, nacionalni i međunarodni posetioci, kupci, nove zainteresovane strane, partnerske kompanije i slučajni kontakti koji su doneli nove pristupe.

Veliko hvala svima – bilo nam je zadovoljstvo!

Novi logo Klaesa

Klaes GmbH & Co. KG
53474 Bad Neuenahr-Ahrweiler
Marko Šaletić
+381 63 654 511
msaletic@klaes.com
www.klaes.com