Novosti Frensis Čoli preuzima kormilo kompanije SWISSPACER

Frensis Čoli preuzima kormilo kompanije SWISSPACER

promena u menadžmentu kompanije SWISSPACER

Od 1. marta 2022. došlo je do promene izvršnog menadžmenta kompanije SWISSPACER.

Viktorija Renc-Kiefel preuzima odgovornost za poziciju „Direktorski sistemi i rešenja“ u Saint-Gobain, Nemačkoj, a u SWISSPACER-u je nasleđuje Frensis Čoli.

Viktorija Renc-Kiefel je preuzela odgovornost upravljanja kompanije SWISSPACER na proleće 2020. Uprkos krizi koronavirusa, uspela je da usmeri SWISSPACER bezbedno kroz pandemiju i postavi temelje za mnoge važne transformacije.

Radeći zajedno kao tim, uspeli smo da pokrenemo mnoge stvari kako bismo kompaniji obezbedili čvrst temelj za budućnost, kao što je naš novi CRM ili razvoj strategije održivosti,
kaže Renc-Kiefel.

U svojoj novoj ulozi u Saint-Gobainu, ona će promovisati unakrsnu saradnju među brendovima i konsultacije za investitore, arhitekte i planere.

Frensis Čoli, koji je sa Sen Gobain-om 28 godina, preuzeo je funkciju izvršnog direktora od 1. marta 2022. godine. Radio je na raznim pozicijama i organizacijama, najskorije u azijskom regionu. Stekao je višegodišnje iskustvo, u poslednje vreme u SageGlassu, specijalisti za elektrohromsku glazuru. U prvih nekoliko nedelja upravljaće SWISSPACER-om zajedno sa Viktorijom Renc-Kiefel kako bi osigurao nesmetanu tranziciju.

Francis Cholley i Victoria Renz-Kiefel
Foto: SWISSPACER / Francis Cholley i Victoria Renz-Kiefel

„SWISSPACER kompanija je globalni igrač koji nudi visoku dodatu vrednost i snabdeva ključnu komponentu za energetski efikasna rešenja prozora i fasada“, komentariše Čoli.

„Prvi utisak koji sam stekao o timu, koji je inače veoma posvećen i fokusiran na klijente, je impresivan. Vodio sam mnoge poslove u Saint-Gobainu, ali SWISSPACER je posevna priča. Radujem se što imam priliku da nastavim izvanredan put koji je postavila Viktorija Renc-Kifel.“

Više informacija pročitajte na www.swisspacer.com

www.swisspacer.com

SWISSPACER
Vetrotech Saint-Gobain (International) AG
Sonnenwiesenstraße 15
8280 Kreuzlingen
Švajcarska
info@swisspacer.com
www.swisspacer.com

Prethodni tekstProlećno sređivanje doma- idealna prilika za promene
Sledeći tekstElektrična brusilica – moćan deo svakog kompleta alata