PRESS GLASS predstavlja novi websajt

PRESS GLASS je pokrenuo novu verziju web stranice. Kako proizvođač, specijalizovan za proizvodnju stakla za potrebe građevinarstva, objašnjava, websajt www.pressglass.com nudi, između ostalog i novi dizajn i potpunu preglednost sadržaja i sa mobilnih uređaja. Trenutno, sajt je dostupan za čitanje na sedam različitih jezika.

Websajt www.pressglass.com menja prethodni domen www.pressglass.eu.

Novi websajt je konfigurisan da bude potpuno kompatibilan sa mobilnim uređajima. Responsive izgled obezbeđuje jednostavno korišćenje i pregled sadržaja zahvaljujući novom izgledu koji se prilagođava različitim dimenzijama uređaja sa kojih se pristupa sajtu. PRESS GLASS je doneo odluku o unapređenju sajta kroz svežiji dizajn, a kao rezultat, bolje su prikazane usluge i aktivnosti kompanije.

Foto: PRESS GLASS
Foto: PRESS GLASS

Trenutno, websajt je omogućio, između ostalog i pregled video zapisa koji prikazuju osnovne procese uticaja svetlosti i toplote na staklo, kao i konfiguratore pomoću kojih možete lako izabrati staklo po svojim potrebama.

Foto: PRESS GLASS
Foto: PRESS GLASS

„Dok smo se bavili redizajnom websajta, uzeli smo u obzir najnovije trendove user-friendly interfejsa. Većina sadržaja je ostalo verodostojno prethodnoj verziji, najveća razlika je u preglednosti informacija i lakog pronalaženja traženog sadržaja. Npr. lokacija bukmarka ja zamenjena sa takozvanim quick-linkovima koji vode na najčešće postavljana pitanja i pretrage. Bukmark se sada nalazi odmah do glavnog menija. Odlučili smo se za infografikone, koji prikazuju tražene informacije na pregledniji način. Sve izmene su rađene u smeru ka olakšavanju pristupa informacijama“ – objašnjavaju nam iz kompanije PRESS GLASS.

Foto: PRESS GLASS
Foto: PRESS GLASS

Websajt je dostupan za pregled na više jezika: hrvatski, engleski, francuski, nemački, italijanski, poljski i ruski. jezik.

PRESS GLASS najavljuje da će u narednim mesecima, američka verzija websajta biti aktivna. Ukoliko bude bilo potrebe i dalje ćemo raditi na unapređenju websajta kako bi bio što prijemčiviji korisnicima.

PRESS GLASS

PRESS GLASS d.o.o. Hrvatska
Ulica dr. Marijana Mlinarića 5, Poduzetnička Zona Jalžabet, 42203 Jalžabet
T. +385 42 62 90 01
E. varazdin@pressglass.com
W. www.pressglass.com

PRESS GLASS SA Poljska
Nowa Wies, ul. Kopalniana 9 42-262 Poczesna
T. +48 34 327 50 69
E. nowawies@pressglass.com