ALUMIL: SMARTIA S560 NUDI JOŠ VEĆE PERFORMANSE

Alumil novi klizni termo izolovani sistem S650 je idealno rešenje za široke raspone sa velikim staklenim površinama koje nude elegantne konstrukcije sa visokom funkcionalnošću, performansama i minimalističkim arhitektonskim dizajnom.

Supreme sistem S650 se smatra jednom od najmodernijih opcija jer sadrži više inovativnih i jedinstvenih karakteristika. Sa performansama sertifikovanih od strane kompanije “ift Rosenheim”, ovaj sistem je poznat po izuzetnoj vodootpornosti i može da izdrži ekstremne vremenske uslove, tipa uragana. Ne treba da iznenadi činjenica da velika raznovrsnost rešenja sa više od 126 različitih alternativa, zajedno sa visokim kvalitetom ovih sistema, jesu jedan od top izbora u podizno-kliznim sistemima, koji su prvi izbor i fabrika i samih arhitekata.

  • Dubina krila: 56mm
  • Glatko i lagano klizanje zahvaljujući inoks šinama
  • Podizno-klizni mehanizmi za krila od 90, 200 i 300 Kg
  • Opciono može imati zabravljivanje u više tačaka
  • Visok nivo toplotne izolacije: Uf od 2,2 do 4,6 W/m

Alumil - Supreme S650 PHOS-e MOTIONwww.alumil.rs

Alumil Yu Industry a.d.
A. GTC SQUARE – Milutina Milankovića 11b,
11070 Novi Beograd, Srbija
T. +381 11 614 92 10
E. projektbiro@alumil.com
W. www.alumil.rs

Prethodni tekst43. SEEBBE- „ZLATNA GRANA SRPSKE PRIVREDE“ POČINJE U SREDU
Sledeći tekstPRESS GLASS predstavlja novi websajt
Alumil S.A. predstavlja najveću privatnu kompaniju u jugoistočnoj Evropi za preradu aluminijuma u pogledu proizvodnje, distributivne mreže i širokog spektra aluminijumskih sistema. Jedan je od najvećih dobavljača brendiranih aluminijumskih sistema koji su u arhitektonskoj upotrebi širom Evrope.