PRESS GLASS je lider u oblasti proizvodnje prozorskih profila u Poljskoj

Kompanija PRESS GLASS je lider u oblasti proizvodnje prozorskih profila za 2014.god u Poljskoj. Još jednu godinu za redom, proizvođač se pokazao kao vodeći brend u kategoriji „dobavljač zastakljenih jedininca“.

Ova prestižna nagrada dodeljuje se svake godine od strane Centra za sektorske analize (CAB), na osnovu spremnosti za ostvarivanje visokog kvaliteta, produktivnosti i profita iz prethodne godine. PRESS GLASS, kompanija specijalizovana za proizvodnju prozorskih profila širokog spektra primene u oblasti građevinarstva, i ove godine je lider u svojoj oblasti poslovanja.

U velikoj meri dugujemo zahvalnost našim klijentima na ukazanom poverenju i dobroj saradnji. Nećemo se zaustaviti samo na našim trenutnim mogućnostima, nego ćemo se trudi da dođemo do boljih rešenja, unaprediti naš potencijal i zadovoljiti potrebe naših klijenata

Nagrade su bile uručene 18.septembra 2014., tokom svečanosti u Varšavskom EXPO XXI centru, koji je organizovao CAB i magazin “ Forum Branzove“. Centar za sektorsku analizu je poljska istraživačka agencija za istraživanje tržišta u oblasti proizvodnje prozora i vrata u Poljskoj i drugim evropskom zemljama.

Više o kompaniji PRESS GLASS možete saznati na websajtu pressglass.eu

PRESS GLASS

PRESS GLASS d.o.o. Hrvatska
Ulica dr. Marijana Mlinarića 5, Poduzetnička Zona Jalžabet, 42203 Jalžabet
T. +385 42 62 90 01
E. varazdin@pressglass.com
W. www.pressglass.com

PRESS GLASS SA Poljska
Nowa Wies, ul. Kopalniana 9 42-262 Poczesna
T. +48 34 327 50 69
E. nowawies@pressglass.com