Novi E-prod projekat kod naših partnera u Suncu-Klaes na zadatku

„Sunce Marinković“ d.o.o, lider u proizvodnji Alu i PVC stolarije na Srpskom tržištu teži stalnoj digitalizaciji i automatizaciji proizvodnog procesa koristeći napredna softverska rešenja kompanije Horst Klaes GmbH u oblasti upravljanja mašinama (Klaes e-control) i elektronske proizvodnje bez papira (Klaes e-prod).

„Sunce Marinković" d.o.o. proizvodnja ALU i PVC stolarije
„Sunce Marinković“ d.o.o. proizvodnja ALU i PVC stolarije

Više od 90 godina tradicije kompanije „Sunce Marinković“ u proizvodnji stolarije i 40 godina tradicije Klaes-a u razvoju i implementaciji IT rešenja garantuju kvalitet i efikasnost u realizaciji budućih zajedničkih projekata.

Klaes e-prod

Koliko često vaši zaposleni traže nešto iz proizvodnje – na primer, materijal koji je neophodan za trenutni projekat? Ili, koliko se često radnik mora vratiti sa gradilišta jer nedostaje nešto od opreme?

Sa Klaes e-prod, ovo će biti stvar prošlosti. U budućnosti, pravite svoju proizvodnu dokumentaciju bez papira. Svaki zaposleni dobija upravo one informacije koje su mu potrebne, na njegovom monitoru.

„Sunce Marinković" d.o.o. proizvodnja ALU i PVC stolarije
„Sunce Marinković“ d.o.o. proizvodnja ALU i PVC stolarije

Klaes e-control

Zahtevi za moderne proizvodne pogone stalno rastu. Željena raznovrsnost profila i konstrukcija, sve veća potražnja po individualno dizajniranim prozorima ili vratima, specijalnim veličinama i malim serijama – je stvarnost u savremenoj prozorskoj industriji. Jednim pritiskom na dugme, Klaes e-control stvara potrebne informacije i prebacuje ih na vaše mašine, i time ih kontroliše – tako je jednostavno.

Hvala G-dinu Vladimiru Marinkoviću i kompaniji „Sunce Marinković“ na poverenju koje su nam ukazali!

KLAES logo

Horst Klaes GmbH & Co. KG
53474 Bad Neuenahr-Ahrweiler
Marko Šaletić
+381 63 654 511
msaletic@klaes.com
www.klaes.com