Građevinci čekaju april!

Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE, koji je u agendi sajamskih događanja našao termin između 24. i 27. aprila 2023. godine, predstaviće se svim segmentima građevinske industrije – od istraživanja i projektovanja, preko izgradnje do održavanja objekata u visokogradnji, niskogradnji i hidrogradnji.

Građevinska delatnost u privredi Republike Srbije kotira se veoma visoko, a u poslednjih nekoliko decenija beleži i konstantan rast. Kao jedna od najvažnijih grana domaće privrede, povezana je sa više od 30 privrednih delatnosti, čije proizvode koristi ili kao sredstvo za rad ili kao materijal za izgradnju i ugradnju u građevinske objekte.

Kao specijalizovana manifestacija građevinske industrije, Sajam građevinarstva SEEBBE pružiće uvid u niz novih visokotehnoloških rešenja i najsavremenijih IT-tehnologija, inovativnih materijala u građevinarstvu, koji se svake godine sve više integrišu u građevinsku sferu, ostvarujući najsmelije ideje budućnosti. Inovacije donose pozitivan pomak i ekonomsku dobit, povećavaju konkurentnost među građevinskim kompanijama, a kupcima i korisnicima usluga donose zadovoljstvo i mogućnost novih primena.

47. Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE
47. Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE

U tom kontekstu, izlagači će predstaviti najsavremenije materijale, građevinske mašine, uređaje i alate, nove tehnologije i materijale za termo, hidro i zvučnu izolaciju, ali i ideje za dizajn i opremanje enterijera.

Sajam građevinarstva nastaviće da podiže kvalitet komunikacije u poslovnom ambijentu i uz unapređenu primenu B2B programa pružiće podršku biznisu i ugovaranju novih poslova i saradnji. Svim učesnicima i poslovnim posetiocima na raspolaganju će biti B2B poslovni portal, koji je poslednjih godina uspešno implementiran na najvećim manifestacijama Beogradskog sajma.

Podsticanje privrede, povećanje izvoza domaćih i proizvoda iz regiona, kao i osvajanja novih tržišta, bilo je i ostaje ključni cilj predstojećeg Sajma građevinarstva. Kao jedan od poslovnih zaštitnih znakova Beograda i Srbije, aprilski događaj će za učesnike i posetioce biti idealan ambijent, a nezamenljiva sajamska atmosfera i veliki broj učesnika iz branše biće još jedna mogućnost za postizanje različitih vidova saradnje i razvijanje biznisa.

BEOGRADSKI SAJAM
Bulevar vojvode Mišića 14, 11000 Beograd
Tel: 011/2655-248, 2655-301, 2655-621
Fax: 011/2655-219
seebbe@sajam.rs
www.seebbe.com