ALUMIL Akademija: Inovativni obrazovni programi za fabrikatore

Akademija ALUMIL zvanično je započela svoje aktivnosti 2019. godine, postigavši veliki uspeh i dobivši razna priznanja iz građevinske industrije. Kroz edukativne programe obuke pomogla je fabrikatorima da prošire svoja znanja, poboljšavajući na taj način sopstveni status stručnog profesionalca.

Na osnovu sjajnih povratnih informacija fabrikatora, ALUMIL Akademija je proširila svoje obrazovne programe obuke na tri tipa:

  1. Tehnička podrška fabrikatorima
  2. Obuka za nove fabrikatore
  3. Konsultacije o poslovnom razvoju

Kroz ove obrazovne programe, ALUMIL ima za cilj da obezbedi kompletan nastavni plan i program koji će obuhvatiti više polja obuke i razvoja, u zavisnosti od potreba novih polaznika, postojećih fabrikatora i / ili njihovih zaposlenih.

Inicijativa ALUMIL-a je jedinstveni projekat koji će doprineti razvoju industrije, sistematskim unapređivanjem znanja i tehničkih veština fabrikatora. Jedan od stubova Akademije je program „Trening za nove fabrikatore“. Ovaj program je namenjen za mlade ljude bez ikakvog iskustva koji bi želeli da započnu svoju karijeru u proizvodnji aluminijumskih prozorskih sistema ili drugih arhitektonskih aluminijumskih sistema kao što su pergole, ograde itd.

Program traje godinu dana i nudi „Sertifikat za fabrikatore aluminijumskih prozora i vrata“ kompanije ALUMIL, pružajući odličnu priliku za sertifikovanu tehničku obuku, koja otvara vrata karijeri u širokoj mreži partnera kompanije.

Polaznicima je obezbeđen pristup novim tehnologijama i u početku stiču znanja o širokom spektru primena aluminijuma, dok se kasnije edukuju o naprednim sistemima za prozore i vrata kompanije ALUMIL. Ove studije imaju za cilj da učine budući rad polaznika što profesionalnijim. Kandidati koji prođu obuku imaće tu privilegiju da dobiju sertifikat koji je međunarodno priznat od strane britanske organizacije TQUK.

Alumil Academy
Alumil Academy

ALUMIL Akademija ima u ponudi i program u trajanju od 2 meseca, što daje priliku za dodatni profesionalni razvoj.

Program „Sertifikovani SUPREME Fabrikator“ je program koji ima za cilj da učesnike Akademije profiliše u elitne fabrikatore. Nakon uspešno završenog programa, uručuje se sertifikat koji je međunarodno priznat od strane britanske organizacije TQUK.

Kursevi obuhvataju dosta edukativnih tema i sati obuke, dok su grupe male što je u skladu sa visokim standardima same kompanije.

Cilj ALUMIL Akademije je da svojim partnerima pruži sva neophodna znanja i veštine, kako bi im na taj načn omogućio dalji profesionalni razvoj.

www.alumil.rs

Alumil Yu Industry a.d.
A. GTC SQUARE – Milutina Milankovića 11b,
11070 Novi Beograd, Srbija
T. +381 11 614 92 10
E. projektbiro@alumil.com
W. www.alumil.rs

Prethodni tekstNapravite sami Halloween venac za ulazna vrata (FOTO)
Sledeći tekstREHAU jedan od 50 lidera u oblasti održivosti i očuvanja klime u svetu
Alumil S.A. predstavlja najveću privatnu kompaniju u jugoistočnoj Evropi za preradu aluminijuma u pogledu proizvodnje, distributivne mreže i širokog spektra aluminijumskih sistema. Jedan je od najvećih dobavljača brendiranih aluminijumskih sistema koji su u arhitektonskoj upotrebi širom Evrope.