ELVIAL je bio sponzor za ESO 2024

ELVIAL kao bronzani sponzor podržava događaj treću godinu zaredom.

U Atinskoj koncertnoj dvorani održana je 12. godina konferencije ESO 2024. ESO je 22. maja otvorio svoja vrata i privukao pažnju ljudi iz arhitekture i enterijera.

ESO 2024. konferencija
ESO 2024. / foto: Elvial

ELVIAL kao bronzani sponzor podržava događaj treću godinu zaredom, jer se uvek fokusira na nove arhitektonske trendove, kreativnost i inovativne prakse. Klimatske promene, novonastale građevinske potrebe za zdravijom planetom i arhitektonski trendovi koji nas vode „Povratak na zemlju“, bile su centralne teme razgovora vodećih govornika o arhitektonskom razvoju naše zemlje i više.

ESO 2024. konferencija
ESO 2024. / foto: Elvial

I za ovu godinu, govornici, od kojih nekoliko iz inostranstva, uspeli su da izazovu interesovanje prisutnih i da daju drugačiju perspektivu i nove ideje na način na koji se danas pristupa arhitekturi. Vredi napomenuti da je sala Triantis atinske muzičke sale bila puna i ove godine.

ELVIAL je bio tu sve vreme te vodeće institucije dizajna i arhitekture. Na svom štandu ELVIAL je predstavio proizvode koji signaliziraju budućnost i promovišu modernu arhitektonsku estetiku. Interes javnosti i arhitekata za ELVIAL-ove aluminijumske sisteme je bio impresivan, što je još jednom pokazalo koliko su oni važni kao strukturni element u svim konstrukcijama.

www.elvial-i2.eu

www.elvial.com