BEOGRADSKI SAJAM 57. Međunarodni sajam mašina i alata za drvnu industriju

Pokazatelj razvoja i novih perspektiva drvne industrije i industrije nameštaja

Vodeći evropski sajam industrije nameštaja i drvne industrije tradicionalno će se održati na Beogradskom sajmu početnom novembra. Događaj će u novom izdanju nastaviti uspešno uspostavljen i izvanredno ocenjen novi koncept i predstaviti program vrhunskog kvaliteta i dizajna.

Uz akcenat na domaću i regionalnu produkciju i jasnu biznis orijentaciju, manifestacija će okupiti veliki broj profesionalaca iz zemlje i sveta kao i šire publike i posetilaca.

U svim halama Beogradskog sajma, na kompletno raspoloživom izlagačkom prostoru, paralelno će se odvijati 57. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije (5-10. novembar 2019. god.) i 57. Međunarodni sajam mašina i alata za drvnu industriju (5-9. novembar 2019. god.)

Beogradski Sajam
Beogradski Sajam, mašine

Oba događaja centar su godišnjih poslovnih susreta svih aktera industrije nameštaja, drvne industrije i pratećih grana, koji za domaću i regionalnu privredu već decenijama imaju veliki značaj.

Najsavremenija tehničko-tehnološka rešenja u oblasti mašina i alata biće predstavljena na Međunarodnom sajmu mašina i alata za drvnu industriju gde izložbeni program obuhvata najnovije mašine za visoku preciznost primarne i završne obrade drveta, pilane, sušare, mehaničke, električne i pneumatske alate koji će pokazati kojom brzinom se inoviraju i razvijaju perspektivne industrije – drvna i industrija nameštaja.

Uz široku paleturepromaterijala za izradu nameštaja (građa, stolarske ploče, furniri, folije, kant trake), površinsku obradu i spajanje (boje i lakovi, sve vrste lepkova, razređivača, brusnih papira), okova i ukrasa za nameštaj (bravice, šarke, kvake, ručice, žice, opruge i ukrasni elementi), na sajmu će biti ponuđen i bogat izbor tekstila i tkanina za nameštaj, kože za nameštaj kao i materijala, poliuretanske pene, sunđera, elemenata od gume i plastike i dr.

Beogradski Sajam, mašine
Beogradski Sajam, mašine i alati

Sajam nameštaja koji svake godine poseti više od 85.000 ljudi, jedinstven je događaj za sve učesnike, a naklonost najšire publike uživa zbog ekskluzivnih sajamskih pogodnosti i uslova plaćanja.

Biznis aspekt ove manifestacija dobio je novu dimenziju jačanjem poslovne posete i afirmacijom najboljih brendova iz regiona na tržištima gde su nedovoljno prisutni. Beogradski sajam nastavlja da organizuje dolazak profesionalaca i kupaca iz celog sveta koji će u direktnom kontaktu sa domaćim proizvođačima sklapati nove saradnje i poslovne aranžmane, sve sa ciljem povećanja izvoza domaćih i najboljih proizvoda iz regiona.

Za što efikasniju promociju kompanija i efektnije poslovne aranžane tokom sajma, dostupan je B2B poslovni portal namenjen registraciji kako izlagača, tako i poslovnih posetilaca Sajma nameštaja 2019.