Kako postaviti foliju na automobil sa pištoljem za topli vazduh?

3М 1080 je trajna kast folija za car wrap. Folija je specijalno napravljena za potpuno oblepljivanje automobila, detalje i dekoracije na vozilima.

Visoki kvalitet garantuje otpornost folije, čak i na najnezaštićenijim delovima automobila, kao što su prednja hauba i branik bez obaveze dodatne zaštite folije. Debljina folije je 90 mikrona. Sa širinom rolne od 152cm 3M 1080 folijom za automobile mogu da se oblepe i najveći delovi automobila.

Kris Cookie iz 3М odeljenja za Komercijalnu grafiku objašnjava kako se postavlja folija na automobil sa pištoljem za topli vazduh.

  1. Jedna od prvih stvari koju treba da znamo prilikom apliciranja folije na vozilo upotrebom pistolja za topli vazduh jeste kako se ponaša folija prilikom zagrevanja.
  2. Zagrevanjem folije uz pomoć pištolja za topli vazduh dobićemo efekat skupljanja folije i pravilnog prianjanja na površinu vozila.
  3. U nastavku aplikacije folije na površinu vozila iskoristićemo debljinu folije i ponašanje folije prilikom zagrevanja.
  4. Za uspeh nanošenja folije pištoljem važno je da je folija pravilno zategnuta, ukoliko folija nije zategnuta naknadne korekcije folije je teže uraditi.
  5. Zagrevanjem folije ona postaje mekanija i bolje prianja na površinu, što je važno prilikom aplikacije folije na zakrivljene delove vozila.
  6. Ovde vidimo rezultat upotrebe pištolja za topli vazduh, svi nabori su izravnati i folija je lepo i podjednako aplicirana na površinu vozila.
  7. Upotrebom plastične spahtle foliju ćemo dodatno pričvrstiti na površinu vozila.

Enroll d.o.o .
Ugrinovački put 56b, 11000 Beograd
T. +381 11 414 0 818
facebook.com/Enroll.rs
www.enroll.rs