USKORO: Međunarodna naučno-stručna konferencija „SFERA 2022“

Sfera d.o.o. Mostar je kompanija koja postoji i uspešno posluje već četrnaest godina u Bosni i Hercegovini. Pored izdavanja svojih mesečnih i sezonskih časopisa, organizator je međunarodne naučno-stručne konferencije iz oblasti građevinarstva „Sfera 2022:Fasadni sistemi i ventilirajuće obloge“.

Kompanija organizuje konferencije u oblasti građevinarstva i arhitekture od 2015. godine. Kroz konferenciju se prezentuju tradicionalni i savremeni pristupi i materijali u građevinarstvu, njihove prednosti i uslovi za primenu, kao i mogućnosti za njihovo poboljšanje.

Konferencija „SFERA 2022“ se bavi osnovnim elementom objekta – zidom. Plašt objekta ili fasadni zid je jedan od najbitnijih elemenata u vizualnom doživljaju objekta po pitanju ostvarivanja ugodnosti korištenja istog.

Konferencija se održava svakih 6 meseci i sastoji iz dva dela. U prvom delu se prezentuju naučni, pregledni i stručni radovi, a u drugom savremene tehnologije i proizvodi u oblasti građevinarstva.

Na konferenciji se okupi više od 500 privrednika i preduzetnika iz celog regiona.

Cilj diskusije jeste razmena znanja i iskustva u različitim oblastima inženjerstva, kao i otvaranje mogućnosti uspostavljanja međunarodne i domaće saradnje. Njen krajnji cilj je diskusija koja spaja pogled na prošlost, sadašanja dostignuća i buduće vizije o elementima unutar građevinarstva.

konferencija SFERA 2022 u Sarajevu
Foto: Međunardona naučno-stručna konferencija “SFERA“

Tema konferencije preispituje naučna, odnosno tehnološka dostignuća i profesionalna opredjeljenja u kontekstu proizvodnje, primene i oblikovanja arhitektonskih ili građevinskih otvora.

U sklopu konferencije “Sfera 2022:Fasadni sistemi i ventirajuće obloge“ biće obrađene teme:
  1. Energetska efikasnost u zgradarstvu
  2. Toplinska izolacija
  3. Zvučna izolacija

Predavače pogledajte klikom na link ovde.

Konferencija će se održati 29-30.marta 2022. godine u Sarajevu, u Hotelu Hills.

Ulaz je besplatan, a prijave su obavezne.

Naš B2B časopis “Prozori+Vrata“ je medijski sponzor konferencije. Dešavanja iz struke pratite i na našoj Instagram stranici gradjevinski_casopisi

Više informacija o konferenciji pročitajte ovde.

SFERA logo

Sfera d.o.o. Mostar
Čevrina 9a, Mostar 88000
+387 36 578 259
marketing@sfera.ba