Mercedes-Benz Sprinter – prilagodljiv, bezbedan i udoban

Već dugi niz godina Mercedes-Benz Sprinter predvodi „Sprinter klasu” u Evropi. On je ekonomski najisplativije vozilo na period od nekoliko godina – kroz nisku potrošnju goriva, dugačak servisni interval i visoku rezidualnu vrednost. Kupci su prepoznali da je Sprinter najpovoljniji izbor među konkurencijom. Sprinter govori sam za sebe kada je kvalitet u pitanju.

Samo 7 litara na 100 kilometara – niko ne može da se meri sa Sprinterovom neverovatnom efikasnošću. Opcioni Blue Efficiency paket drastično smanjuje Sprinterovu potrošnju goriva i emisiju CO2, čineći ga uzorom za isplativost i održivost. Visoki standardi kvalitet i izuzetni motori doprinose Sprinterovoj reputaciji efikasnog vozila.

Mercedes Benz SprinterUkupno 6 motora vrhunskih perfomansi nude različite nivoe karakteristika i postavljaju standard kada su u pitanju efikasnost i sigurnost. Kako bi Sprinter imao savršene performanse, bez obzira na smanjenje potrošnje, obezbedjen je savršen sistem prenosa za svaki tip motora – od automatskog menjača sa 5 brzina, manuelnog ECO Gear menjača sa 6 brzina i potpuno novog 7G-TRONIC automatskog menjača sa 7 brzina. Drugim rečima, Sprinter ima poboljšane perfomanse uz smanjenu potrošnju goriva.

Očekivane standarde visokog kvaliteta Sprinter opravdava svakodnevno i pri najvećem radnom opterećenju – u formi beskompromisnih performansi i neverovatne robustnosti.

Mercedes Benz Sprinter
Sa gotovo dva miliona prodatih vozila, Sprinter je najprodavanije vozilo u svojoj klasi, i to ne samo u Evropi, već i u 100 zemalja širom sveta. Razlozi zašto popularnost Sprintera neprestano raste su brojni kao što su brojne i primene ovog sjajnog vozila.

Posebno su značajna iskustva višegodišnjih korisnika Sprintera, koji prelaze desetine hiljada kilometara godišnje. Sprinter je postao nezamenljiv partner u njihovom radu.
Jedinstvenog su mišljenja da je pouzdan, isplativ, operativan i jedinstveno efikasan.