Naslovna Novosti

Otvoren izložbeni prostor Hormann-ovih proizvoda

Andrea Pauzenberger |Novosti|jun 3, 2016
Pevialte Hormann izložbeni salon Novi Sad

PEVIALTE D.O.O. je porodično preduzeće čiji osnivači punih dvanaest godina svesrdnim zalaganjem uspešno prodaju na srpskom tržištu proizvode nemačkog proizvođača HÖRMANN. Radi se o svim vrstama vrata i prateće opreme kako za industrijske objekte, tako i za domaćinstva. Želja proizvođača kao i nas koji tu široku lepezu proizvoda ugrađujemo i u dogovoru sa kupcima održavamo, je pre svega komfor i zadovoljstvo kupaca, jer samo kvalitet, a samim tim i dugotrajnost, opravdavaju njihovu cenu.

U proteklom periodu, ostvarili smo kvalitetnu saradnju sa mnogobrojnim renomiranim firmama na našem tržištu, kao i sa velikim brojem fizičkih lica.

Proizvodni program HÖRMANN obuhvata više tipova garažnih vrata sa i bez motora, samonoseće kapije i motore za klizne i krilne kapije, sve tipove industrijskih i protivpožarnih vrata, ulazna i unutrašnja vrata za sve namene, pretovarnu tehniku.

Foto i video : www.abedov.com

Dvanaest godina uspešnog poslovanja obeležili smo otvaranjem novog poslovnog i izložbenog prostora na 120 m2, u Novom Sadu, na Bulevaru Evrope, u ulici Veselina Masleše 10, u kojem ćemo se truditi da dosadašnjim i budućim kupcima damo sve potrebne informacije, savete i uvid u novine u HORMANN proizvodnom programu
Očekujemo vas!

www.pevialte.com

Prethodni tekstDekorativni paneli – 3D SURFACE
Sledeći tekstKako izabrati zavese za sobu