Otvoren izložbeni prostor Hormann-ovih proizvoda

PEVIALTE D.O.O. je porodično preduzeće čiji osnivači punih dvanaest godina svesrdnim zalaganjem uspešno prodaju na srpskom tržištu proizvode nemačkog proizvođača HÖRMANN. Radi se o svim vrstama vrata i prateće opreme kako za industrijske objekte, tako i za domaćinstva. Želja proizvođača kao i nas koji tu široku lepezu proizvoda ugrađujemo i u dogovoru sa kupcima održavamo, je pre svega komfor i zadovoljstvo kupaca, jer samo kvalitet, a samim tim i dugotrajnost, opravdavaju njihovu cenu.

U proteklom periodu, ostvarili smo kvalitetnu saradnju sa mnogobrojnim renomiranim firmama na našem tržištu, kao i sa velikim brojem fizičkih lica.

Proizvodni program HÖRMANN obuhvata više tipova garažnih vrata sa i bez motora, samonoseće kapije i motore za klizne i krilne kapije, sve tipove industrijskih i protivpožarnih vrata, ulazna i unutrašnja vrata za sve namene, pretovarnu tehniku.

Foto i video : www.abedov.com

Dvanaest godina uspešnog poslovanja obeležili smo otvaranjem novog poslovnog i izložbenog prostora na 120 m2, u Novom Sadu, na Bulevaru Evrope, u ulici Veselina Masleše 10, u kojem ćemo se truditi da dosadašnjim i budućim kupcima damo sve potrebne informacije, savete i uvid u novine u HORMANN proizvodnom programu
Očekujemo vas!

www.pevialte.com