Luksuzan dizajn garnišni

Ako ste u potrazi za luksuznim  garnišnama ili nečim drugačijim, na teškom ste izboru, jer postoji velik broj garnišni različitog oblika i dizajna, kao što su Alison Davies dizajn, Bajron & Bajron, advent dizajna, resina dizajn, zanatlijske i aluminijumske garnišne, renesansne, itd. Sve luksuzne zavese su napravljene po najvišim standardima i definisane luksuznim izgledom, kao i osećajem koji proizilazi iz manufakturnih procesa garnišni i pribora za zavese koje dostižu potrebne ciljeve.

Zanatlijske garnišne

Zanatlijske garnišne
Sika 1 – Zanatlijske garnišne

Kovano gvožđe fantastičnog kvaliteta i klasičnog dizajna je proizvedeno tradicionalnim metodama najboljih zanatlija. Zanatlijske garnišne  od kovanog gvožđe su idealne za rustičan izgled. Dostupne su u prečniku 12mm i 16mm. Zbog ručno izrađene prirodne proizvodnje, može doći do malih varijacija u veličini i boji.

Resina garnišne

Resina garnišne
Slika 2 – Resina garnišne

Resina garnišne od 47mm tvrdog drveta su dizajnirane i proizvedene od strane kvalitetnih majstora ili svi potiču i uzeti su iz održivih resursa. Ova izuzetna kolekcija ima izbor od 11 boja i dezena. Garnišne mogu biti oslikane bojama.  Garnišne do 2.4 m isporučuju se u dva dela sa konzolom, a garnišne dostupne do 3.0 m, isporučuju se u jednoj dužini. Resina garnišne mogu biti samo pola pozlaćene ili u potpunosti.

Bajron & Bajron garnišne

Bajron & Bajron garnišne
Slika 3 – Bajron & Bajron garnišne

Bajron & Bajron garnišne su drvene, debljine od 35 mm i 45 mm. Ovo je najnoviji dizajn savremenih drvenih garnišni kojima se modernizuju domovi. Postoji nekoliko kolekcija Bajron & Bajron garnišni.

„Ambarsko drvo“ kolekcija je inspirisana tradicionalnom pojavom domova koji sadrže veliki broj prirodnih elemenata u svojoj unutrašnjosti i  koji rade na stvaranju umirujuće atmosfere.

„Romantično cvetno drvo“ kolekcija Bajron & Bajron garnišni debljline 35 mm, 45 mm i 55 mm nudi stari, klasičan dizajn savremenih boja. Inspiracija leži u trodimenzionalnosti cveta. Kolekcija je dostupna u osam predivnih boja.

Romantično cvetno drvo kolekcija Bajron & Bajron garnišni
Slika 4 – Romantično cvetno drvo kolekcija Bajron & Bajron garnišni

„Tiara Florentina“ garnišne napravljene su od drveta debljine 35 mm i 45 mm. Ovo je jedinstvena zbirka koja koristi savremenu metalnu završnicu primenjenu na drvetu, u kombinaciji sa kristalima koji unose eleganciju. Svaki komad je ručno izrađen. Bajron & Bajron „Tiara Florentina“ je maštovita i lepa kolekcija koja će doneti zapanjujuću završnicu u svakoj prostoriji, sa elegantnom dozom dekadencije. Dostupne u 4 luksuzne boje i 7 opcija fantastičnog završnog dizajna. Metalna kućišta su od hroma, mesinga i antičkog brasa.

Tiara Florentina garnišne
Slika 5 – Tiara Florentina garnišne

Garnišne u kombinaciji sa zavesama i ostalim dekorativnim elementima mogu dodatno pojačati utisak koji vašeg enterijera. Vrsta i dizajn garnišni moze napraviti razliku u celokupnom izgledu zavesa i prozora. Od suptilnog i tradicionalnog do elegantnog i modernog u zavisnosti od željenog stila.