25. glasstec – Nova START-UP zona za mlade kompanije iz sektora staklarstva

Od premijere glasstec-a 1970. godine, ovaj sajam je pretrpeo mnoge izmene – uvek u skladu sa industrijom i zanatom. Ovakav konstantan tazvoj neće se zaustaviti ni na 25. glasstec sajmu po redu. Osim reorijentacije Glass technology live i glasstec konferencije, u hali 10 održaće se i START-UP-ZONA. U okviru nje, mlade internacionalne kompanije imaće mogućnost da predstave svoje ideje velikom broju stručnjaka, da ostvare nova poznanstva od kojih je čak preko 88% onih koji donose odluke u ime svojih kompanija. Jedna od oznaka glasstec-a je sklonost učesnika ka investicijama. Za više informacija o START-UP zoni kliknite na link.

Dodatni podstrek Nemačkim START-UPovima od strane BMWi

Kao što je to slučaj i kod drugih događaja u organizaciji Messe Düsseldorf GmbH, glasstec je, takođe, na listi Nemačkog ministarstva ekonomije i energije (BMWi) kao jedan od vodećih internacionalnih sajmova. Prisustvo na ovom spisku omogućava mladim kompanijama da konkurišu za refundaciju koja pokriva i do 60% posto troškova izlagačkog prostora, kao deo pomoći organizovane od strane ministarstva.

Žurba za izlagački prostor

Devet meseci pre početka sajma, broj registrovanih kompanija koje će izlagati je velik kao ukupan broj izlagača na prethodnom glasstec-u. glasstec 2016, 1.237 različitih izlagača pokrilo je preko 64.000 m2 prostora. 71% njih je došlo iz inostranstva. Preko 40 godina glasstec je trenseter za sektor staklarstva, a ujedno i njegov odraz.

Registracija je omogućena preko direktnog linka. Nemojte da oklevate previše, najbolje lokacije se najviše traže, i rasprodaju se brzo. Kompanije koje su učestvovale 2016. mogu da koriste već popunjene formulare od te godine.

glasstec 2018 održaće se od 23. do 26. oktobra 2018. u Dizeldorf izložbenom centru. Za više informacije o sajmu posetite www.glasstec.de ili www.glasstec-online.com.