Emerus sistem za spoljno otvaranje prozora

Predstavljamo Emerus sistem za spoljno otvaranje prozora koji je zastupljen na tržištu Velike Britanije.

Do sada je ovakva stolarija ugrađena na sledećim objektima:

Axis 40, Oxford road (Manchester)
Bernard House, Illford (London)
Hampstead House 1&2, Hemel Hempstead
Vale House, Royal Tundbridge Wells
Wigam House 2, Barkling (London)

Sa dubinom ugradnje štoka od 65 mm i preklopom krila od 73 mm dobija se odličan sistem sa veoma dobrim dihtovanjem i niskim koeficijentom energetske efikasnosti, koji sve više postaje interesantan klijentima iz Velike Britenije. Plastifikacija qualicoat seaside standarda zadovoljava sve potrebe objekata koji se nalaze na samoj obali mora. Ovaj sistem takođe može biti interesantan klijentima koji imaju potrebu za spoljašnjim otvaranjem prozora na halama zbog ventiliranja i odimljavanja.

Vale House Royal Tundbridge Wells
Vale House Royal Tundbridge Wells

Prodajni asortiman je takav da možemo da zadovoljimo sve potrebe tržišta stolarije iz oblasti prozora i vrata, roletni, komarnika, rolo i segmentnih vrata. Dobrim servisom i kvalitetnim tehničkim rešenjima, imamo potencijal da postanemo glavni oslonac tržišta u regionu Vojvodine.

Možemo da se pohvalimo da smo distributeri visoko kvalitetnog aluminijumskog sistema Emerus, koji može da parira i najzahtevnijim upitima sa tržišta. U pitanju je italijanska linija sistema koja ima veoma napredne rezultate na ispitivanjima u različitim institutima širom Evrope. Najbolji odnos cene i kvaliteta ovog aluminijumskog sistema je svakako njegova glavna karakteristika.

Profile Systems logo

PROFILE SYSTEMS d.o.o.
Novosadski put 162, 21000 Novi Sad
+381 21 2706 945
+381 61 1587 490
info@profilesystems.rs
www.profilesystems.rs