ALUPROF proširuje svoj asortiman i priprema posebnu ponudu panelnih vrata!

Osećaj udobnosti na pragu Vaše kuće!

Prvi utisci su ključni, a ulazna vrata uvek imaju velik uticaj na izgled svakog savremenog doma. Osim estetski ugodnog izgleda, trebala bi ispunjavati i visoke standarde sigurnosti i trajnosti. Kako bi ispunio te zahteve, proizvođač aluminijumske stolarije ALUPROF dizajnirao je seriju panelnih vrata u skladu sa svojim sistemima MB-70, MB-86 i MB-104 PASSIVE.

Elementi za vrata koji se upotrebljavaju u sistemima panelnih vrata ALUPROF dostupni su u raznim materijalima i oblicima
Elementi za vrata koji se upotrebljavaju u sistemima panelnih vrata ALUPROF dostupni su u raznim materijalima i oblicima

Grupa je pokrenula kampanju za promociju svog proizvoda kako bi obeležilo širenje asortimana.

Sigurnost pre svega

ALUPROF je razvio najmodernije sisteme aluminijumskih panelnih vrata, imajući pritom u vidu udobnost i sigurnost svojih kupaca. Visokokvalitetna konstrukcija omogućava otpornost vrata na vremenske uticaje. Parametri vazduhonepropusnosti i vodonepropusnosti takođe ispunjavaju stroge standarde u pogledu toplotne izolacije. Nosive konstrukcije proizvedene su u skladu sa testiranim i proverenim sistemima MB-70, MB-86 i MB-104 Passive ALUPROF Grupe. Lagani, čvrsti i trajni aluminijumski profili dostupni su u punom rasponu varijanti toplotne izolacije kako bi se mogli prilagoditi različitim potrebama kupaca. Kako bi se potencirali sigurnosni parametri, u panelna vrata ugrađena su protivprovalna rešenja klase RC2.

Prilagođenost potrebama

Nesumnjive prednosti sistema spoljašnjih vrata ALUPROF Grupe uključuju njihovu estetiku i mogućnost odabira završnih premaza. ALUPROF proširuje svoj asortiman i sada nudi više jedinstvenih modela koji sadrže razne elegantne staklene i metalne dekorativne elemente i ukrasne obrube raznovrsnih oblika. Različite vrste ostakljenih površina uključuju peskareno/brušeno, poluprozirno, ukrašeno i sigurnosno staklo.

Elementi za vrata koji se upotrebljavaju u sistemima panelnih vrata ALUPROF dostupni su u raznim materijalima i oblicima
Elementi za vrata koji se upotrebljavaju u sistemima panelnih vrata ALUPROF dostupni su u raznim materijalima

Možete birati i među dvadeset i četiri praškasta premaza teksture drveta iz RAL palete boja. Kako bi ispunila pojedinačne zahteve svojih kupaca i pratilo najnovije trendove u području dizajna enterijera, ALUPROF Grupa uvela je dve nove varijante završnih slojeva: beton i kamen. Dubina vrata razlikuje se zavisno o modelu panela, a odnosi se na raspon od 70 do 99 mm, dok su maksimalne dimenzije širine 1.400 mm i visine 2.600 mm.

Raznolika rešenja garantuju idealna ulazna vrata za Vaš dom.

Tehnologije izrade vrata i elementi za vrata koji savršeno odgovaraju

Elementi za vrata koji se upotrebljavaju u sistemima panelnih vrata ALUPROF dostupni su u raznim materijalima i oblicima. Drvo i metal u punom rasponu konfiguracija i oblika primenjuju se u zakrivljenim strukturama kao kvake ili ručke, okrugle, poluokrugle i kvadratne, jednostrane ili dvostrane.

U sisteme vrata ALUPROF mogu se ugraditi i napredne tehnološke funkcije. Vrhunskim čitačima otiska prsta može se zabežiti i služiti velik broj raznih korisnika. Dodatni sistemi su ugrađeni u celosti uz mogućnost upravljanja na daljinu daljinskim upravljačem, tipkom ili pametnim telefonom. Motor skriven u vratima automatski otvara i zatvara vrata kako Vi to ne bi morali.

U sisteme vrata ALUPROF mogu se ugraditi i napredne tehnološke funkcije
U sisteme vrata ALUPROF mogu se ugraditi i napredne tehnološke funkcije

Prvoklasni standardi proizvodnje

Sistemi koje je dizajnirala ALUPROF Grupa ispunjavaju najviše standarde sigurnosti, trajnosti i estetike. Upotreba čvrstih, izdržljivih materijala smanjuje tekuće troškove i garantuje da će panelna vrata dugoročno nastaviti da ispunjavaju svoju svrhu, dok široka ponuda vrata omogućuje odabir sistema koji će odgovarati i najposebnijim zahtevima kupaca.

ALUPROF

Više informacija o Aluprof ponudi:

Viktor Stojanoski
Regional manager
Slovenia, Croatia, Serbia, Bosnia, N.Macedonia, Montenegro, Kosovo, Albania
T. +389 702 135 63
vstojanoski@aluprof.eu
www.aluprof.eu

Prethodni tekstPerfekcija do najsitnijeg detalja
Sledeći tekstKako se štedi zamenom prozora?