Deset uspešnih partnerskih godina sa firmom Axioma plus

Na tržištu Srbije već deset godina među mnogobrojnim PVC profilima za fasadne sisteme pronalazimo brend „Profilink” koji nam dolazi iz bugarskog grada Plovdiv. Eksluzivni uvoznik i distributer ovog brenda je kompanija „Axioma plus” iz Sremske Mitrovice, članica poslovne grupacije „Mošić” među kojima je najpoznatiji brend „Roloplast” – vodeći proizvođač ekstrudiranih elemenata za roletne.

Tokom prethodnih deset godina, „Profilink“ je bio prisutan sa nekoliko sistema koji su na teritoriji Srbije postali deo ozbiljnih građevinskih projekata i ostvarili izuzetno značajan tržišni udeo sa preko 1.500 tona plasiranog PVC-a u 2019. godini.

Generalni menadžer prodaje kompanije „Axioma plus“ Branislav Lj. Jovanović
Generalni menadžer prodaje kompanije „Axioma plus“ Branislav Lj. Jovanović

„Profilink“ profili se mogu pronaći na lageru u jedanaest gradova širom Srbije, a centralni lager se nalazi u Sremskoj Mitrovici odakle se pažljivo vrši distribucija i tehnička podrška.

Ovaj gigant iz Bugarske vrlo uspešno parira konkurenciji među kojom su najznačajnije kompanije iz Nemačke. Kako napominje generalni menadžer prodaje kompanije „Axioma plus“ Branislav Lj. Jovanović, uvođenje digitalnih ekstruderskih linija visokih kapaciteta sa tehnologijom 4.0 koja umanjuje mogućnost greške i škarta je ono po čemu su se izdvojili na tržištu.

Na ovaj način kako navodi Jovanović ostvaren je prostor za ustupanje kapaciteta za uslužnu ekstruziju prozorskih profila drugim brendovima, što je dodatan dokaz kvaliteta i našim lokalnim klijentima povećava sigurnost u kvalitet proizvoda.

„Ova godina je vrlo specifična u odnosu na ono što smo do sada imali priliku da susrećemo na tržištu zbog novih tržišnih uslova koje je inicirala pandemija Covid-19 i mnogo je uticala na planove u promociji koji su bili vezani za naš izuzetno značajan jubilej, ali se nadamo da ćemo ih realizovati u godini koja je pred nama“, zaključio je Jovanović.

Profilink logo

„Profilink“ najvaljuje novi sistem za sledeću godinu. Zahvaljujući inovativnom dizajnu i rešenjima novog sistema, menadžment kompanije se nada zapaženim rezultatima zbog čega su i planovi realizacije visoki.

Tržište očekuje sistem koji će odgovoriti potrebama arhitekata, a kao i do sada, ova kompanija najavljuje vrlo konkurentnu cenu i brzinu isporuke materijala.

Kako navodi Branislav Lj. Jovanović, nadaju se završetku svih pojedinosti i početak serijske proizvodnje novog sistema pre kraja 2020. godine, koji će biti ekskluzivno predstavljen u narednom izdanju časopisa „Prozori&Vrata“.

Axioma plus logo

AXIOMA PLUS d.o.o.
Marka Aurelija bb
22000 Sremska Mitrovica
office@axiomaplus.com
www.axiomaplus.com