Rekli ste o nama: Branislav Lj. Jovanović Axioma plus

Kako bi obeležili 10 godina postojanja časopisa „Prozori+Vrata“ obratili smo se nekim od naših dugogodišnjih klijenata sa pitanjima o našem radu, kao i njihovom iskustvu i viđenju istog. 

Prenosimo odgovore u celosti, bez bilo kakve korekture ili ulepšavanja bilo čije izjave.

10 godina časopisa „Prozori+Vrata“

  1. Ove godine slavimo deset godina rada, što nije mali jubilej. Vi nas podržavate od samog početka. Zašto smatrate da je saradnja sa našom medijskom kućom važna za Vašu kompaniju?
  2. Kako Vam izgleda naš razvoj, konstantne promene i redizajn, što časopisa tako i portala na svakih nekoliko godina?
  3. Šta je ono što časopis „Prozori+Vrata“, razlikuje od sličnih građevinskih časopisa, pa nam poverenje, trenutno, ukazuje preko 50 brendova?
  4. Znate da smo pre više od šest godina pokrenuli izdanje na hrvatskom jeziku koje sa dosta uspeha izlazi u Zagrebu. Šta je po Vama ključan faktor našeg rasta i razvoja?
  5. Da li biste mogli, iz svog ugla, da nam date neku sugestiju – Na koji način bi mogli da unapredimo naše usluge koje bi Vama još više olakšale pristup ciljnoj grupi.

M.Sc. Branislav Lj. Jovanović EMBA, generalni menadžer prodaje, Axioma plus

1. Vaš jubilej je izuzetno značajan korak za vašu medijsku kuću ali i za sve nas koji smo vezani za granu fasadne stolarije pošto ste svojim delovanjem obezbedili kvalitetan prostor za širenje kanala komunikacije.

M.Sc. Branislav Lj. Jovanović EMBA
Foto: M.Sc. Branislav Lj. Jovanović EMBA

Saradnjom sa vama smo dobili mogućnost jačanja brenda u sektoru B2B sa direktnim obraćanjem našim poslovnim saradnicima ali i da pokažemo sve naše proizvode u najboljem svetlu koje paleta proizvoda koju nudimo i zaslužuje.

Istakao bih da su Axioma plus i „Prozori+Vrata“ približnih godina, mi smo prvu deceniju poslovanja proslavili pre dve godine i zato smo najbolje razumeli ideje Vašeg glavnog urednika i zajednički koračali na putu uspeha. Ponosni smo na našu zajedničku saradnju i veliki uspeh zato što smo bili među prvim firmama koje su verovale u ideju i značaj vašeg rada.

2. Promene koje sprovodite su ključ uspeha kao i u svakom biznisu. Kod vas se to jednostavno uočava pošto vizuelno delite svoje ideje i svakodnevno nas obradujete nekim zanimljivostima na društvenim mrežama. Sjajno je koliko pratite trendove i omogućavate nam da i mi podelimo svoja nova kreativna rešenja a i dajete nam dodatnu energiju da inoviramo kako bismo pratili vaše promene. Značajno je da nastavite na tom putu prateći razvoj tehnologija koji već uveliko prelazi na digitalne oblike komunikacije.

3. „Prozori+Vrata“ su mesto koje je, od početka svog rada koji pratimo, otvorilo svoja vrata i prozore kvalitetnim idejama i kreativnim rešenjima i time postavilo standard u oglašavanju i formiralo mesto na kome moramo da budemo prisutni.

Mreža koju pokrivate i do koje dolazite je direktno pogodila fokus klijenta sa kojima komuniciramo mi ali i svih ostalih 49 kompanija i time stvorila ozbiljan kanal na kome jednostavno moramo da zauzmemo svoju poziciju. Kvalitetan sadržaj upotpunjuje značaj vašeg časopisa i što ga više budete kreirali broj brendova koji će vas pratiti će rasti u direktnoj proporciji a to je gospodin Rađen razumeo pre mnogo godina i sve je ovo rezultat vašeg timskog rada redakcije.

4. Kao što sam napomenuo ključ uspeha je u konstantnom inoviranju, razvoju ali i riziku koji ste preduzeli izlaskom na drugo tržište. Pratim rad časopisa u Hrvatskoj pošto se bavim poslovanjem naše kompanije u celom regionu i uočavam pozitivan stav kolega a to je sve vezano sa činjenicama koje sam već pomenuo u vezi kreiranja sadržaja i praćenja trendova. Siguran sam da svako tržište ima potrebu za časopisom kao što je vaš u bilo kojem formatu ali i za bilo koju poslovnu granu kao što ste pokazali i sa časopisom o podovima i vašim trećim časopisom „grenef“, a to je usko vezano sa mrežom čitalaca i brendova koji vas prate u poslovanju što ste vi tokom svih ovih godina odlično balansirali i želim vam još više uspeha u tome.

5. Važno je da nastavite na putu koji ste definisali u digitalizaciji i nastupanju na društvenim mrežama sa konstantnim kreiranjem novog sadržaja čime ćete sigurno uvećati mrežu čitalaca, a svima nama koji sa vama sarađuju stvoriti jači komunikacioni kanal sa uvećanjem vidljivosti reklamnih poruka koje šaljemo. Srećno u novoj poslovnoj dekadi koju otvarate i u ime grupacije Mošić i firme Axioma plus želim vam mnogo uspeha i kreativnosti u daljem radu.

Izuzetno smo ponosni i počastvovani što nas Branislav Lj. Jovanović vidi kao mesto uspeha . Kako do sada, tako i u narednom periodu će nam biti cilj da opravdamo vaše poverenje. 

Čitamo se i dalje!