Povežite se sa izlagačima BUDMA Sajma

Poštovani posetioci,

Tokom ovog teškog perioda želeli bismo da vam pomognemo da lako kontaktirate poljske proizvođače. Ako želite da vam nađemo proizvođače materijala ili usluge povezane sa građevinskom industrijom i sajmom Budma, ne ustručavajte se da nas kontaktirate.

Pregledajte kompanije koje su izlagale na sajmu BUDMA 2020 ili nam jednostavno napišite e-mail sa imenima kompanija ili proizvoda, a mi ćemo se pobrinuti da prava osoba primi vaš upit.

Ako ste posebno zainteresovani za stolariju, pogledajte platformu BUYPOLAND.PL na kojoj možete pronaći najvažnije proizvođače poljske stolarije ili nam reći šta ili koga tražite, a mi ćemo se potruditi da vam pomognemo.

KATALOGKONTAKTBUYPOLAND

PROMENA DANA SAJMA

Dariusz Muślewski, Budma Fair Manager
Dariusz Muślewski,
Budma Fair Manager

Kao što znate u vezi sa trenutnom epidemijskom situacijom u Poljskoj i u svetu, imamo opravdane zabrinutosti da će organizacija BUDMA međunarodnog sajma građevine i arhitekture, kao i Sajam mašina i komponenata za proizvodnju prozora, vrata, Kapije i fasade WINDOOR-TECH planirane za februar 2021. biće nemoguće na nivou na koji je industrija navikla dugi niz godina. Stoga je Upravni odbor Grupe MTP odlučio da odloži sajmove BUDMA i WINDOOR-TECH za 23. i 26. novembar 2021. Tako će njihov predmet biti dodatno obogaćen ponudom Sajma staklarske industrije STAKLO i Sajma kamene industrije STONE.

BUDMA sajmovi logo4 masivna događaja u jednom terminu: 23-26. Novembar 2021. Dobro došli!

International Construction and Architecture Fair
BUDMA International Construction and Architectural Fair
Klaudia Jozwinska
+48 691 031 277
klaudia.jozwinska@grupamtp.pl
www.budma.pl

Prethodni tekstRačuni za grejanje su 75-90% manji
Sledeći tekstKako prepoznati kvalitetan PVC prozor?