Časopis „Prozori&Vrata“ na proslavi kompanije ALIPLAST ALUMINIUM SYSTEMS

ALIPLAST ALUMINIUM SYSTEMS d.o.o. upriličio je u petak, 20. aprila 2018. godine proslavu povodom uspešnog poslovanja ovog Poljskog giganta u Srbiji. Iako su zvanično na našem tržištu tek godinu i po, veliki broj partnera i saradnika govori u prilog tome da je ovaj brend prepoznat kao kvalitetan i validan na našim prostorima.

Bojan Jovičić, direktor Aliplasta sa timom redakcije „Prozori&Vrata“

Bojan Jovićić, direktor Aliplast aluminium systems doo, je izrazio zahvalnost svi prisutnim gostima što su se odazvali pozivu i uverio ih da će njihova kompanija u stanju da reši sve probleme potencijalnih kupaca i uputio im poziv da im se obrate. Bojan se osvrnuo i na činjenicu da je ova kompanija prošle godine, u februaru mesecu, otvorila svoje predstavništvo, ujedno i lager u Šimanovima. Zbog povećanja obima poslovanja, magacin u Šimanovcima je omogućio brži protok visokokvalitetnih aluminijumskih sistema postojećim i budućim kupcima. Svesni činjenice da je u nekim situacijama vreme-novac, rešili su da najtraženije sisteme u svakom momentu imaju na lageru, a to je, po svemu sudeći, povećalo prodaju u narednom periodu.

Aliplast je jedan od vodećih evropskih proizvođača aluminijumskih sistema, a ima svoje kompanije u zemljama poput Engleske, Kine, Francuske gde su visoko pozicionirani. Aliplast naglašava kvalitet proizvoda i ponude kao glavni adut svog razvoja. Kompanija ulaže u iskusan kadar inžinjera kao i u profesionalan softver koji se koristi pri projektovanju aluminijumskih sistema.

Aliplast, proslava

Aliplast garantuje visok kvalitet proizvoda, svojom upornošću i sigurnošću predstavlja bezbednost upotrebe proizvoda.

www.aliplast.rs

ALIPLAST ALUMINIUM SYSTEMS d.o.o.
Miloša Oblića 64, 22310 Šimanovci,
T. +381 64 19 657 19
M. +381 64 19 657 19
bojan.jovicic@aliplast.rs
www.aliplast.rs