Časopis „Prozori&Vrata“ medijski partner instituta ift Rosenheim!

Časopis “Prozori&Vrata” nastao je 2012. godine kao odgovor na potrebe jednog dela građevinarskog sektora. Bili su potrebni mediji, stručno profilisani, koji će na jednoj strani angažovati stručnjake koji su temu prozora i vrata podobno istraživali i na drugoj strani novinare, koji znaju kako da to istraživanje prezentuju u formi koja će biti prihvatljiva za širi auditorijum. Ovde smo nastupili mi, mlad tim ljudi koji su imali i ambicije i sluha i uložili značajna sredstva u časopis koji neće biti samo štivo za čitanje već i brend koji će zadovoljiti estetske komponente kako bi uložen novac oglašivača bio isplativ i kako bi njihova reklama zaista “pričala priču”.

Časopis PROZORI&VRATA broj 19, februar 2017
Časopis PROZORI&VRATA broj 19, februar 2017

Kako smo se razvijali, tako su nas prepoznavali stručnjaci, kompanije i proizvođači stolarije zajedno sa arhitektama, projektnim biroima, izvođačima radova i građevinskim firmama. Danas, na kraju 2017. , iza nas je 22. izdanja ovog časopisa u Srbiji i više od 100 klijenata koji su u jednom momentu u periodu našeg postojanja odlučile da je prostor u našem časopisu adekvatan za promociju njihovih proizvoda.

Od prošle godine, naše izdanje za hrvatsko govorno područje, doživelo je sličnu sudbinu. Već renomiran časopis, plasiran je i u Hrvatskoj i za vrlo kratko vreme dobio poverenje kompanija i stručne javnosti u ovoj zemlji.

Sve to otvorilo nam je put do nekih vrlo značajnih priznanja za naš rad. Poslednje na koje smo posebno ponosni, s obzirom da je stručnost nešto što prezentujemo i svakodnevno se na nju pozivamo, je i prepoznavanje kvaliteta našeg lista od strane Nemačkog instituta ift Rosenheim GmbH. Naime, časopis “Prozori&Vrata” u oba svoja izdanja, i zvanično je postao medijski partner ove kompanije.

Časopis „Prozori&Vrata“ nastao je 2012. godine

ift Rosenheim GmbH iz Nemačke je prijavljeno evropsko, ispitno, nadzorno i sertifikacijsko telo sa međunarodnom akreditacijom prema DIN EN ISO/IEC 17025, ovlašćeno za postavljanje pravila za definisanje i osiguranje kvaliteta. Osnovne delatnosti instituta ift Rosenheim su laboratorijska ispitivanja građevinskih proizvoda i elemenata, kao I potvrđivanje kontrole kvaliteta.

ift Rosenheim sa svojim laboratorijima može ponuditi sve vrste ispitivanja i potvrđivanja za sve tipove prozora, ulaznih i sobnih vrata, fasada, stakla, profila, kao I svih ostalih popratnih materijala. Njihov tim nudi čitav niz naučnika, inžinjera i stručnjaka iz svih građevinskih područja kao i savremenu laboratoriju na raspolaganju u svrhu potvrđivanja najviših nivoa kvaliteta građevinskog proizvoda.

Potvrda i prepoznavanje od nekoga ko ne pristaje na manje od najvišeg nivoa kvaliteta i samo time se rukovodi zaista nam je, kao brendu, a našem timu i u ličnom smislu, donelo satisfakciju i potvrdu koju smo se zaista trudili da zaslužimo.

Prethodni tekstALUMIL-ovi klizni toplotni sistemi kao deo „plutajuće kuće“
Sledeći tekstMeđunarodni sajam investicijskih projekata – REXPO 2017 u Zagrebu