Međunarodni sajam investicijskih projekata – REXPO 2017 u Zagrebu

Šestu godinu zaredom REXPO dovodi investitore u Zagreb.  Međunarodni sajam investicijskih projekata – REXPO 2017, tijekom dva dana održavanja 30. studenoga i 1. prosinca, ponovno će u City Plazi, okupiti sudionike zainteresirane za razvoj javnih i privatnih investicijskih projekata.

Foto: news@oris.hr

Velika Britanija zemlja je partner sajma, a britanski ulagači REXPO vide kao platformu koja će im omogućiti informiranje o mogućnostima ulaganja u Hrvatsku te ostvarivanje vrijednih kontakata koji bi mogli potaknuti veći investicijski zamah. I DAMAC International, tvrtka koja je vodeći investitor u luksuzne nekretnine sa Srednjeg Istoka, na REXPO dolazi s istim ciljem.

O najvažnijem aktualnom hrvatskom infrastrukturnom projektu sudionicima će prezentaciju pod nazivom Pelješki most – inženjersko remek djelo, održati Marjan Pipenbaher, glavni i odgovorni projektant mosta, a REXPO će ugostiti i Simonea Michelija, jedno od najpoznatijih imena u području arhitektonskog projektiranja u Europi. Cilj je njegove prezentacije inspirirati potencijalne investitore na odluku o ulaganju u razvoj luksuznog turizma u Hrvatskoj.

Drugi dan održavanja sajma, posvećen je investicijama u turizmu. REXPO HTL Day organizira se u suradnji s PKF hotelexperts iz Beča, a posebni partneri ove godine su Hard Rock Hotels. HTL Day, a ujedno i sajam REXPO bit će svečano zatvoren dodjelom nagrade REXPO Adriatic Best New Hotel Award 2017.

news@oris.hr