Vrhunska tehnologija za obradu STAKLA, AL&PVC i METALA

ESTE TEAM d.o.o. iz Beograda već 15 godina svojim klijentima nudi kompletnu saradnju, počev od konsultantskih usluga pri nabavci mašina, opreme i alata za obradu stakla, Al&PVC-a, metala i kamena pa sve do servisnih usluga u post-prodajnoj fazi koje predstavljaju ključ našeg uspeha kod klijenata.

Saradnjom sa preduzećem ESTE TEAM d.o.o. postajete deo našeg tima, u kome se već nalazi veliki broj vodećih kompanija iz sektora obrade stakla, Al&PVC, metala i kamena od Vardara pa do Triglava i šire, jer smo aktivni još i na teritoriji Mađarske, Bugarske i Albanije. Ove kompanije su nam poklonile svoje poverenje i prepoznale da će kvalitet našeg rada doneti sinergiju u zajedničkoj saradnji, kupujući do sada CNC obradne centre, rezne stolove i linije, linije za brušenje, termo-linije, mašine za rezanje vodenim mlazom i drugu opremu. Pored više stotina prodatih mašina, servisna služba ESTE TEAM d.o.o. je do danas instalirala sigurno još toliko mašina van naše teritorije jer se našim uslugama i stručnošću neretko služe naši dobavljači, svi odreda renomirani svetski proizvođači mašina iz svog sektora.

ESTE TEAM d.o.o., rezni sto
ESTE TEAM d.o.o., rezni sto

Na pravom ste mestu!

Kvalitet poslovanja koji ESTE TEAM d.o.o. neguje od samih skromnih početaka, ali uvek sa ciljem da se posluje po ugledu na ozbiljne ino-kompanije, od kojih smo imali sreće da učimo ovaj posao, ogleda se i u priznanju koje ESTE TEAM d.o.o. nosi još od 2015. godine kada nam je švedska renomirana kuća za proveru boniteta kompanija dodelila certifikat AAA, koji je već naredne godine prerastao u AAA GOLD.

Naša misija je širenje svesti o prednostima napredne tehnologije za obradu materijala u građevinarstvu. Svedoci smo poslednjih par godina pozitivnih promena i neprekidnog rasta u građevinskom sektoru, koji za sobom vuče i komplementarne sektore kao što su obrada stakla, Al&PVCa, metala i kamena. Ako je pre samo 15 godina prodaja kompjuterizovanih mašina za obradu ovih materijala delovala skoro kao nemoguća misija, danas gotovo da više nema firme na teritoriji Jugoistočne Evrope u čijim pogonima nema vrhunske svetske visoke tehnologije. Ako u tome ima i našeg učešća, što je više nego sigurno, pogotovo u sektoru obrade stakla i kamena, a sve više i u ostalim oblastima, naša je misija već delimično ispunjena i sada samo treba nastaviti u istom stilu.

Naša vizija jeste da zajedno sa našim klijentima tržištu Jugoistočne Evrope predstavimo vrhunsku svetsku tehnologiju iz oblasti obrade stakla i kamena, čime će se podići standardi kvaliteta i estetike finalnih proizvoda od ovih materijala koji su u sve većoj primeni u svakodnevnom životu. To nameravamo da postignemo stalnim ulaganjem u tehnološka znanja našeg osoblja, inoviranjem radnih procesa kao i još bližom saradnjom sa našim klijentima.

ESTE TEAM d.o.o., Emmegi
ESTE TEAM d.o.o., Emmegi

Prodajni program obuhvata mašine vodećih svetskih proizvođača:
• INTERMAC mašine za obradu stakla, kamena i metala
• ADELIO LATTUADA vertikalne brusilice i fazetirke
• PUJOL peći i EVA folije za laminiranje stakla
• EMMEGI mašine za obradu AL&PVC i čeličnih profila
• TEKNA mašine za obradu AL&PVC i čeličnih profila i panela
• MOVETRO sistemi za utovar i skladištenje stakla
• PERFECT SPIL softverska rešenja za upravljanje proizvodnjom
• SCV SYSTEM perilice, peskirnice, ekstruderi i linije za izo staklo
• DIAMUT dijamantski alati za obradu stakla i kamena
• DELTAMAX AUTOMAZIONE sistemi za kontrolu kvaliteta

Pored prodaje mašina gore navedenih proizvođača, važnu poslovnu aktivnost predstavljaju post-prodajne usluge koje ESTE TEAM d.o.o. pruža svojim klijentima. Na usluži našim kljentima je pored komercijalne, i naša servisna služba sa 4 specijalizovana tehničara koji se konstantno dodatno obučavaju kako bi pratili razvoj CNC tehnologije u svetu. Prioritet tehničke službe ove kompanije je pružanje brzih i kvalitetnih servisnih usluga kada i gde je to potrebno. Vrše se instalacije novih mašina, obuka operatera za rad na njima kao i servisne intervencije po potrebi. Ova služba je takođe zadužena i za naručivanje rezervnih delova i telefonsku asistenciju a sve to da bi klijenti bili u mogućnosti da neometano obavljaju svoje radne aktivnosti.

 

www.esteteam.net

ESTE TEAM d.o.o.
Džona Kenedija 20, 11070 Novi Beograd, Srbija
T. +381 11 2601 774
T. +381 11 3196 764
M. +381 63 340 396
E. office@esteteam.net
W. www.esteteam.net

Prethodni tekstTehnomarket predstavlja Sistem LINEAL THERM 77
Sledeći tekstAlumil dobio priznanje PKS „Najbolje iz Srbije“